Alleen leven Geluk

Ideeën om verliefde stellen te vermijden op Valentijnsdag

serie, tv, bibliotheek, datingapp, joga, massage, Plekk , stellen vermijden, V-dag , Valentijnsdag, verliefde stellen, wijn
Geschreven door Redactie

Ineens is alles anders, het is Valentijnsdag. Elk stel dat elkaars hand vasthoudt of, nog erger, elkaar kust, stoort je mateloos. En dat terwijl je normaal gesproken blij bent voor mensen die de liefde gevonden hebben. Het is ook de enige dag in het jaar dat je allergisch bent voor hartjes, bloemen en de kleur roze (beertjes is een ander verhaal, die allergie heb je 365 dagen per jaar).

Ondanks dat je weet dat het niet consistent is, komt het single zijn op Valentijnsdag harder aan dan op doorsnee dagen. Vrijgezel zijn op V-dag voelt als vroeger, toen je niet als eerste gekozen werd met gym. Het is suf, maar toch kwetst het je ego.

Komt dit je bekend voor? Dan hebben we wat ideeën die je kunt doen op deze dag van de liefde. Ideeën waarbij je weinig kans hebt om verliefde stellen tegen het lijf te lopen. Want zij verdienen het deze mooie dag te vieren zonder boze blikken van jou. 😉

1. Geniet van een massage

Ga naar een wellness en laat je masseren. Misschien zijn er stellen, maar dan doe je maar even je ogen dicht of staar je naar je grote teen.

2. Bezoek de bibliotheek

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag, dus dat betekent kinderen, veel kinderen in de bieb. Jengelende kinderen, waardoor je blij bent dat je geen vent hebt met een kinderwens. Waardoor je je ineens weer happy single voelt. Ok, een beetje omslachtig misschien, maar wedden dat het werkt? Waarschuwing: even wegkijken als je dat schattige kleine meisje in een hoekje door een boekje van Nijntje ziet bladeren.

3. Ga naar joga

Doe iets rustgevends, zoals joga. Ok, misschien zijn er koppels die deze dag samen een jogales nemen, maar die stellen zijn toch saai. Kies een donkere, zweterige jogastudio en doe alsof je je buikspieren traint voor je vriend. Of zoiets.

4. Blijf binnen met een fles wijn

… en een oude tv-serie, zoals Friends, Seinfeld of ER.  En ja, neem wat kaas bij die ‘whine’. 15 februari is een goede dag om je favoriete datingapp weer te openen. HVD!

Vind andere (iets serieuzere) ideeën in het artikel “Single en Valentijnsdag? Dat gaat wel samen! Originele ideeën voor singles!”.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X