Alleen leven

Zij sport in hetzelfde park als jij!

park plekk
Geschreven door Redactie

Je kent de voordelen van het single zijn wel: regelmatig leuke dingen doen met vrienden, een groot bed voor jezelf en eten waar jij zin in hebt! Je vrijgezellenleven is prima, en hoeft eigenlijk helemaal niet te veranderen! En dan heb je ook nog een drukke baan en een sociaal leven.

Het hoeft niet, het mag wel

Natuurlijk, mocht je iemand tegenkomen die écht bij je past, dan is dat fijn! En als dat gebeurt, dan geef je de voordelen van je single bestaan er graag voor op. Kortom: je zoekt niet zo hard, maar je staat open voor de liefde! Het ideale scenario voor jou: je blijft je eigen dingen doen, zoals zondagochtend lekker rennen bij een park in de buurt, en dan ineens blijkt zij daar ook regelmatig hard te lopen en raken jullie makkelijk in gesprek. Over die stoere trail die je laatst liep of die pittige interval training!

Mis haar niet!

Jammer alleen dat zij elke zaterdag gaat, en jij elke zondag! Dus kom je haar nooit tegen… Of toch wel? We hebben bij Plekk magazine namelijk iets voor je: onze eigen dating app! De app heet Plekk, en als je je herkent in bovenstaande, past Plekk perfect bij jou!

Plekk waarschuwt je namelijk als je ergens komt waar interessante vrouwen zijn die bij jou zouden kunnen passen. Het enige wat van je verwacht wordt: hetzelfde doen wat je altijd al deed: leuke dingen doen en lekker je single leven leiden! Hoe dat werkt?

Je bent waar je komt!

Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: ze zeggen iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk dus aan het park waar je graag komt om te sporten. Of, je favoriete museum, theater, koffiebar of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou.

Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets met elkaar gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Bijvoorbeeld:jij gaat dus elke zondag rennen in het park bij jou in de buurt. Misschien loop je dan de liefde van je leven mis, omdat zij daar zaterdag al was! Met Plekk check je in op dit park, en ontmoet je vervolgens alle singles die daar eerder zijn geweest of later nog komen, ook als jij dan alweer thuis op de bank zit!

Lekker doorgaan met je drukke single leventje dus!

Heb je een paar check-ins gedaan, dan gaat Plekk verder voor je aan het werk. Nu wordt het interessant! Plekk zal singles aan je voorstellen die soortgelijke plekken bezoeken. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie ergens in de stad. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Wilhelmina park, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Op deze manier leef je je drukke single leven gewoon verder! Plekk doet ondertussen het werk voor je en waarschuwt je regelmatig als er een potentiële geliefde in de buurt is! Hoe meer je op stap bent, hoe beter Plekk passende singles voor je kan zoeken. Ideaal toch?

Geen vleeskeuring

Plekk is dus selectief en geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daarmee is Plekk vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken.

Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Redactie

1 reactie

Schrijf een reactie

X