Daten Relaties

Yes, er is chemie op deze tweede date!

chemie, daten, kus, Maartje, superdate, tweede date, Arjen, Plekk, datingapp
Geschreven door Maartje

Dinsdagmorgen ontvang ik een berichtje van Arjen:

“Hey, raad eens wie er terug is in Nederland ;-)”

Wat er eerst gebeurde

Onze eerste date was een superdate die niet als een date aanvoelde. We gingen lunchen, maar dat liep een beetje uit de hand.

Dit bericht met knipoog komt onverwacht. Ik dacht eigenlijk dat ik niks meer van hem zou horen, daarom ben ik blij verrast. Ik beantwoord zijn berichtje en we spreken af om op donderdagavond wat te gaan drinken. Ik houd van Arjens besluitvaardigheid: hij kiest een tijd en een plek.

De date

Ik besluit van tevoren om hem drie kussen te geven. Hij is tenslotte een maand weg geweest! De vorige keer nam ik afscheid met een hand en dat moet ik nog even goed maken.

Als ik naar binnen loop herken ik hem bijna niet. Zijn haar en zijn baard zijn korter. Maar gelukkig heeft hij nog dezelfde spontane lach. Hij staat aan de bar, ziet me en geeft me drie zoenen. Gelukkig, hij had hetzelfde in zijn hoofd. Ik bestel ook een biertje en we gaan aan een tafeltje zitten.

De avond loopt gesmeerd. We kunnen goed met elkaar praten en het is gewoon heel chill met hem. We praten over van alles. Werk, vakanties, sporten, relaties, vreemdgaan, hoe praktisch monogamie is. We hebben het over hoe evolutie een rol speelt bij de seksuele behoeftes van mannen en vrouwen. Over rare eetgewoontes van collega’s, waterskiën en Wie is de Mol? Over van alles dus. Ik zou bijna vergeten dat dit een date is.

Aan het einde van de avond delen we de rekening en lopen naar buiten. Als we tegenover elkaar staan na te praten laat ik mijn hand langs zijn nek glijden en kus hem. Het gebeurt allemaal in één vloeiende beweging en ik denk er niet eens bij na! Het voelt gewoon goed.

De details van deze gepassioneerde, lange kus zal ik jullie besparen, maar het was overweldigend! Hij kan mega goed kussen. Zelfs daar is hij besluitvaardig en daadkrachtig in. Het voelt intens en hij ruikt heerlijk.

Hij geeft een hint dat ik wel met hem mee naar huis kan gaan, maar dat wijs ik af. Ik fiets naar huis met een grijns op mijn gezicht.

De beoordeling

Ik geef deze date een 9. Misschien verdient een goed gesprek van drie uur en een fantastische kus na afloop wel een 10, maar mijn gevoel zegt dat een 10 meer iets voor een sprookje is.

Nawoord

Het voelt geweldig, het lijkt alsof ik zweef! Terwijl de date vooral uit praten bestond. Hoe kan dat? De chemie waarschijnlijk! Die is duidelijk aanwezig.

De chemie zweeft boven de tafel als ik met Arjen zit te kletsen, het is bijna zichtbaar. Ik voel het vooral als hij me in de ogen kijkt als ik praat. En ik kan het niet laten naar zijn mond te staren als hij aan het woord is. De manier waarop hij me aan het lachen maakt. En natuurlijk de kus na afloop en de manier waarop hij op dat moment mijn gezicht streelde.

Het voelt heel natuurlijk. Het is iets fysieks, maar ook iets intellectueels. We begrijpen elkaar en dagen elkaar uit.

Hij is stoer en iets extraverter dan ik. Hij is precies het type waar ik naar op zoek ben. Want ik heb iemand nodig die me af en toe uit mijn comfortzone haalt en die de brutale kant bij me naar boven haalt.

Ik kijk echt uit naar meer dates met Arjen. Mijn intuïtie zegt dat het wel goed zit! 🙂   chemie

 

Over de auteur

Maartje

Ik ben Maartje (pseudoniem), ik ben 34 lentes jong en woon en werk in Amsterdam. Ik bezit een klein maar schattig appartementje met een prominente plek voor mijn poes Kareltje. Ik ben een stadsmens geworden maar opgegroeid in het groen, ver weg van de drukke bebouwing. Dat heeft niet alleen een hele fijne jeugd opgeleverd. De natuur is nog steeds een heerlijke omgeving om te mijmeren en inspiratie op te doen. Ja, en ik ben single! Wil ik een man? Ja graag! Maar wel zonder compromis. Daarom duurt het misschien wat langer voor ik hem tegenkom. Ik blog graag over mijn belevenissen als single in Amsterdam. De hilarische momenten maar ook de kwetsbare. Ik vind blogs schrijven een geweldige manier om mijn eigen gevoelens, wensen en dromen helder te krijgen. Ik hoop met mijn blogs ook anderen tot nadenken aan te zetten, een gevoel van herkenning te geven en te kunnen inspireren!

Schrijf een reactie

X