Daten Mannen

Goochelaars en hun onverklaarbare verdwijntruc

goochelaars, ghosten, ghosting, goochelen, Red Hothead, verdwijntruc, goochelaar, vlugge vingerbewegingen, konijn
Geschreven door Red_Hothead

Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke, waarbij met vlugge vingerbewegingen een bedrieglijk effect wordt gecreëerd. Vet leuk allemaal, totdat je met een goochelaar blijkt te daten: een goochelaar die goede trucjes op jou kan uitvoeren (mijn favoriete goochelaar) of een goochelaar die een master blijkt te zijn in de grote verdwijntruc.

“De goochelaar laat geen stofwolk achter, zoals vroeger, maar blauwe vinkjes bij je verstuurde berichten. En als je écht een goede aan de haak had geslagen, ook nog een gebroken hart.”
Dielaatste is de afgelopen jaren enorm in aantal toegenomen. Het is helemaal niet meer zo bijzonder wanneer je als goochelaar de grote verdwijntruc onder de knie hebt. Sterker nog: de goochelaars van nu goochelen zich suf, maar niet eens op het podium. Ze voeren nog steeds door middel van vlugge vingerbewegingen een bedrieglijk effect uit, maar nu vooral via hun telefoon. Ze zijn een master in het sturen van de juiste berichten en met een beetje geluk fluisteren ze je die ook nog toe in real life. En net als je denkt dat je écht een toffe vent aan het binnenhengelen bent, gaat het mis. Dan past de goochelaar de grote verdwijntruc toe en laat zichzelf op onverklaarbare wijze verdwijnen. De goochelaar laat geen stofwolk achter, zoals vroeger, maar blauwe vinkjes bij je verstuurde berichten. En als je écht een goede aan de haak had geslagen, ook nog een gebroken hart.

Ikhoud van goochelaars, maar dan wel van die van vroeger. De goochelaars die konijnen uit hun hoed konden toveren. Tegenwoordig heb ik het niet zo op goochelaars. Ze zijn met teveel en ze passen iets te vaak hun verdwijntrucjes op mijn vriendinnen toe. En als je aan mijn vriendinnen komt, kom je aan mij. Ik moet ze iets te vaak troosten voor het opgelopen verdriet. Van de week nog barstte één van mijn beste vriendinnetjes na het eten in tranen uit: “Ik dacht oprecht dat we het die paar keer leuk hadden gehad. En dan ineens negeert hij mijn berichten. Dat hij niet meer wil afspreken is jammer, maar zég het me dan!”.

Goochelaars,op dit punt wend ik me even tot jullie. Jullie zijn met teveel en net zoals het gaat bij een overschot aan wild, moeten we van enkelen van jullie af. Jullie zijn geen klootzakken, niet allemaal, dat geloof ik niet. Maar jullie zijn wel een stel slappe zakkenwassers bij elkaar. Niet omdat jullie mijn lieve vriendinnen niet meer willen daten, nee, dat is jullie goed recht. Maar wel vanwege de manier waarop jullie dit duidelijk maken. Of eigenlijk: niet duidelijk maken. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je er na een aantal dates toch geen zin meer in hebt. Je hebt een leuker exemplaar leren kennen of komt erachter dat je toch geen relatie wilt. Om welke reden dan ook: je ziet het gewoon niet zitten. Dat kan, dat mag en dat is je goed recht. Je moet altijd kiezen voor hetgeen / diegene die jou het gelukkigst maken. Iedereen begrijpt dit. Ook mijn vriendinnen.

Maarwat wij dan niet begrijpen is dat jullie dat dan niet gewoon zeggen. Zeg gewoon: “Chick, je bent top, maar ik zie het niet zitten”. Écht, meer hoef je niet te zeggen. Je hoeft verder geen verklaring af te leggen, na die ene zin ben je in principe van ons vrouwen af.

Alsnu jouw antwoord is: “Dat is niet waar, chicks gaan altijd lopen zeiken en moeilijk doen op een bepaald punt. Daar heb ik geen zin in, ik negeer haar gewoon”, dan zal ik je het volgende even goed duidelijk maken: lieve slappe zakkenwasser, hier ga je de mist in. De hel breekt juist los op het moment dat je vrouwen negeert. Dat werkt averechts. Vrouwen willen over het algemeen, zoals alle mensen eigenlijk, gewoon weten waar ze aan toe zijn. Wanneer je ze gaat negeren gaan hun tien verschillende persoonlijkheden met elkaar het gevecht aan. Ze gaan je nog meer berichten sturen, misschien zelfs bellen en veranderen langzaam in psychopaten. Ze kunnen er niks aan doen, zo gaat dat gewoon. Eerlijkheid en duidelijkheid willen ze.

Nadit psychopathische gedrag breekt zo’n vrouw en wordt ze verdrietig. Ze gaat zichzelf van alles afvragen: ‘Had ik dat laatste niet moeten sturen?’ ‘Had ik hard-to-get moeten spelen?’ ‘Had ik mijn vagina niet op het aanrechtblok moeten aanbieden?’ Ze vreet zichzelf langzaam op van binnen om vervolgens uit elkaar te barsten en te roepen: “IK HAAT MANNEN. IK HAAT ZE ALLEMAAL”. Vervolgens besluit ze het aankomende weekend alle mannen te negeren en als ze echt een bad ass is soms zelfs een hele maand, een jaar of jaren. Stoere tantes.

Goochelaars,nu denken jullie misschien: “Nou en? Wat boeit mij dat nou. Ik lik nog liever de pleebril dan eerlijk te zijn tegen zo’n meisje, want huilende meisjes trek ik helemaal niet.” Arme jongen, wat heb je het zwaar. En wat ben je arrogant. Deze meiden staan soms op tien centimeter hoge hakken, lekken iedere maand liters bloed en persen later kinderen uit één van hun kleinste lichaamsopeningen. Deze ellende kunnen ze allemaal aan. En jij, lieve naïeve zakkenwasser, jij denkt echt dat ze de waarheid niet aankunnen? Lieverd toch, ze zullen je dankbaar zijn, want nu kunnen zij tenminste verder zoeken naar een geschikt exemplaar en hun tijd steken in iemand die er echt toe doet.

Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke, waarbij met vlugge vingerbewegingen een bedrieglijk effect wordt gecreëerd. Vet leuk allemaal, totdat je met een goochelaar blijkt te daten: een goochelaar die goede trucjes op jou kan uitvoeren (mijn favoriete goochelaar) of een goochelaar die een master blijkt te zijn in de grote verdwijntruc.

Lievegoochelaars, zullen we vanaf nu gewoon eerlijk zijn? Dump die hap, maar op een vriendelijke manier. Kap met die verdwijntruc, maar blijf vooral de rest van jullie trucjes wél uitvoeren. Dank je!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

2 reacties

  • Mijn goochelaar heeft alleen gezegd dat hij geen tijd meer voor me heeft…..terwijl hij dat 6 weken daarvoor ook wel wist…..maar hij laat ook mij met een gebroken hart achter en reageert niet meer op mijn berichtje…..????????

Schrijf een reactie

X