Daten Mannen

De 5 type mannen die je bij het daten ontmoet

daten als dertiger, Beschuit en Brulee, blog, comfortzone, daten, daten na je dertigste, datingfenomeen, datingtools, happy single, het wazige datingfenomeen, hilarische avondjes, Onderhoudsmonteur, stoute schoenen, Tijdelijke Topper, type mannen, Plekk, datingapp
Geschreven door Daily_Jo

Hot item hè, dat daten! Overal waar je komt word je ermee geconfronteerd. Magazines schrijven het ene na het andere artikel over hoe en waar je het beste aan de man komt, over de Do’s en Don’ts tijdens het daten en wat je absoluut wel en niet aan moet trekken. De tv-makers bedenken de meest belachelijke concepten, van viezelevozelen in het donker tot een blind date aan het altaar! En ja, mensen zijn zó klaar met alleen zijn, dat ze er gewoon aan meedoen.

“‘Tijdelijke Toppers‘, noemde mijn vader ze. Mijn vriendinnen hadden het over een ‘Onderhoudsmonteur‘ als ik weer eens een scharrel had.”
Ondertussen wijdt menig vrouw een blog aan haar vrijgezelle bestaan en de smeuïgste datingdetails worden met heel het internet gedeeld. Om maar te zwijgen over de vele online ‘datingtools‘, zoals de apps Tinder, Happn, Innercircle, Badoo, Lovoo en de Relatieplanets en Ashley Madisons op het net.

Recentelijk ben ik mijzelf ook gaan begeven in de wereld van het daten. Voor mij een totaal nieuw fenomeen, want ik heb nooit gedate. Ik kwam gewoon ergens een toffe gozer tegen, had een leuke tijd en dan werd het wat, of niet. ‘Tijdelijke Toppers‘, noemde mijn vader ze. Mijn vriendinnen hadden het over een ‘Onderhoudsmonteur‘ als ik weer eens een scharrel had. Daarnaast ben ik altijd een hele happy single geweest. Al met al dus nooit gedate, never! En om met daten te beginnen na je dertigste is ronduit stom, onhandig en vooral heel AWKWARD! De keuze in mannen is namelijk iets beperkter…

Alvast mijn oprechte excuses voor het generaliseren, heren! Maar na je dertigste heb je met vijf type mannen te maken:

  • De Wanhopige Harry’s, die tijdens de eerste date al besluiten dat je zijn nieuwe vriendin bent (true story!).
  • Dan heb je de Laatbloeiende Pietjes, die nu pas (30+ hè!) het partyen hebben ontdekt, inclusief de vele snoepjes om nog lekkerder los te gaan.
  • Vergeet vooral de Mysterieuze Jantjes niet, de mannen die niet te temmen zijn, de Nederlandse George Clooneys, zeg maar. De mannen waar elke vrouw weleens, tot haar grote spijt, mee te maken heeft gehad.
  • Helaas lopen wij dames ook nog weleens de Geniepige Keesjes tegen het lijf, die zonder moeite alle smaakjes van de ijssalon proeven, terwijl zij eigenlijk al een hoorntje met een heerlijke bol ijs vasthouden.
  • En last but not least, de Gescheiden Henkies, die een lopende bonusaanbieding zijn: “Hamsteren!!” Pffff…

Maar, ik ben een heel positief ingesteld persoon. Maak hilarische avondjes mee, krijg de meest sexy – en soms ietwat bizarre – foto’s toe geappt en aandacht krijg ik ook zeker genoeg! Soms moet je gewoon JA zeggen, wanneer je eigenlijk NEE wilt schreeuwen. De stoute schoenen aantrekken, terwijl je het liefst in je veilige comfortzone wilt blijven. Jezelf in de steigers hijsen en die ene bar binnenlopen, in plaats van weer een zaterdagavond op de bank te hangen in je onesie met een fles rode wijn en je twee katten op schoot… Soms,  ja soms, is het best ok om risico’s te nemen!

Ik ben er klaar voor, dus kom maar op met die lente. Ik ga in het diepe springen, zonder zwembandjes en slechts in het bezit van een A-diploma, en blijf hopelijk met mijn koppie boven water. En anders zal er vast een Laatbloeiende Piet of een Mysterieuze Jan zijn, die mij (tijdelijk) van de verdrinkingsdood kan redden.   😉

XO, Daily_Jo type mannen

 

Over de auteur

Daily_Jo

Wie ben ik? Een praatgrage, voedselverslaafde, wijntjes slurpende 35-jarige single vrouw, die graag danst, lacht en flirt!

Schrijven doe ik graag en aangezien ik een hoog zelfspot- en fuck-it gehalte heb deel ik mijn soms hilarische, soms trieste singlebestaan met een licht sarcastische ondertoon met jullie.

Waar velen om mij heen op zijn minst samenwonen, 1,7 kind hebben en gaan trouwen of al honderd jaar getrouwd zijn, woon ik met mijn twee draken van katers in een appartementje in Mokum city.

Mijn leven als single 30+er is echt heel nice, ik heb niks te klagen, maar een speciale vent in mijn leven is welkom...isch. Heb helaas wel een heeeelll klein issue of twee: ik word niet gauw verliefd en ben zeer gesteld op mijn vrijheid (lees: lichte bindingsangst!).

Hoe ik hiermee om ga lees je in mijn blogs. Ik kan je niet beloven dat elke blog TOP is geschreven, maar wel dat ze stuk voor stuk eerlijk zijn! Lees je mee?!

XO - Daily_JO

Schrijf een reactie

X