Daten Double Blind Datingshow

Double Blind Datingshow, Pauline en Jordann worden in de kou gezet!

Double Blind Datingshow
Geschreven door Redactie

In deze tweede aflevering van de Double Blind Datingshow hadden we Pauline en Jordann aan elkaar gekoppeld. Het leek ons een goede match om meerdere redenen.

Dit is Jordann

Double Blind Datingshow

Jordann is 33 en woont in Den Haag. Hij was bijna klaar met zijn opleiding tot arts, toen hij besloot toch voor iets anders te gaan; iets waar hij zich prettiger bij voelde. Hij ging in de mobiele app-wereld rondneuzen en helpt nu bedrijven te veranderen om zich te organiseren als de grote internet-jongens. Daarnaast doet hij een heleboel, zoals het organiseren van zomerkampen voor kinderen, bordspellen spelen, bieren met vrienden, duiken en skiën. Hij houdt wel van een pittig gesprek en zou wel een vrouw willen ontmoeten die net als hij niet bang is haar passie te volgen en daar eventueel haar leven voor om wil gooien.

En toen was daar Pauline

Pauline uit Amsterdam is 35, maar voelt zich 30.  Ze was jarenlang lerares biologie, maar ambieert nu een carrière in het theater. Vandaar dat ze is begonnen met optreden en theaterstukken maken. Daarnaast houdt ze van dansen, vooral op festivals, en is ze altijd bezig met creatieve dingen. Ze houdt van stedentrips en kamperen en doet haar best haar hoogtevrees te overwinnen. Ze zoekt een man die best een beetje stoer mag zijn en die liever niet veel ouder is dan zij.

Hoe de date verliep

Pauline en Jordann werden in een skipak gehesen, met de zwarte brillen op. Ze hadden geen idee wat ze aanhadden en speculeerden over rare kostuums, beren- en pinguïnpakken.

Vervolgens mochten ze elkaars hand vastpakken. Ineens begreep Pauline hoe het voor blinden moet zijn, die een enorm vertrouwen in de medemens moeten hebben. Blind door de sneeuw ploegend kwamen ze bij een tafeltje aan, waar ze op stoelen werden neergezet. Daar mochten ze tegelijkertijd hun geblindeerde brillen af doen. En toen was het spannend. Waar waren ze beland en met wie hadden ze nou uiteindelijk een date? Je ziet het hier:

Het hoepeloptreden van Pauline

Dit fragment van Pauline vonden we te leuk om niet met jullie te delen:

Jordann werd in de maling genomen 

Voor de date begon werden beiden apart van elkaar per auto naar de skihal gebracht. Jordann was er helemaal van in de war. Luister wat hij daarover te zeggen heeft:

Hoe ging het eigenlijk verder met ze?

Double Blind Datingshow, Plekk

Na afloop van de date werd er nog lang na gekletst in het restaurant van de skihal. Zonder camera’s om hen heen was het een stuk relaxter en konden ze een iets diepgaander gesprek voeren. Maar hoe ging het daarna verder?

Pauline: “In het gesprek na afloop bleek dat we nog veel meer raakvlakken hadden. Hij doet bijvoorbeeld aan LARPen (Life Action Role-Play) en ik aan acteren. Het klikte goed tussen ons en het is echt een leuke jongen om te zien, dus we wisselden telefoonnummers uit. We maakten een afspraak voor een tweede date, maar ondertussen ontmoette ik een andere man en daarom had ik besloten de afspraak met Jordann weer af te zeggen. Ik vond het niet netjes om met twee mannen tegelijkertijd te daten.”

Jordann: “Respect daarvoor, ik ben blij dat ze daar eerlijk over was. Er zat al niet veel vaart in het contact na afloop, dus ik had er toch niet veel meer van verwacht. Mijn hoofddoel was vooral om een gezellige date te hebben en dat was in ieder geval geslaagd. Wat ik zo leuk vond aan Pauline was dat ze een switch heeft gemaakt in haar carrière richting actrice. Dat matchte niet helemaal met de eerste indruk die ik van haar had, maar het was wel een leuke verrassing.”

Pauline: “Wat echt een probleem was, was ons lengteverschil. Hij is 40 cm langer! Ik heb exen gehad die ook zo lang waren en toen kreeg ik serieus last van mijn nek. En ik zou graag iemand willen ontmoeten die op fietsafstand woont. Amsterdam – Den Haag is daarvoor natuurlijk te ver. Maar het was wel heel gezellig met hem!”

Daten Pauline en Jordann vaker?

Pauline: “Na 3,5 jaar bewust single te zijn geweest (ik had mijn buik vol van mannen) ben ik nu alweer een tijdje aan het daten. Ik heb me aangemeld bij datingapps  en spreek weleens met iemand af. Eerst dacht ik altijd dat een afspraakje speciaal en avontuurlijk moest zijn, omdat ik zelf een enthousiast en speels persoon ben. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een tweede date gehad, die bestond uit een kampeervakantie van een week! Dat kwam zo uit, omdat ik toen op roadtrip in België was. Hij kwam me daar opzoeken. Dan leer je elkaar in korte tijd wel heel snel kennen! Dat is overigens daarna niks geworden, maar we hebben wel een leuke vakantie gehad. Als ik nu date ga ik meestal gewoon voor een drankje. De TonTon Club is mijn favoriete bar, want daar kun je ook spelletjes spelen. Heeft zo’n date toch nog iets speels, met een potje Jenga of Airhockey erbij.”

Jordann: “Ik ben bij vlagen actief op datingapps, maar ben niet hard op zoek naar een vriendin. Ik vind het lastig om veel tijd en energie te steken in chats met mensen die ik nog helemaal niet ken. Daarom vond ik dit concept van de Double Blind Date juist zo leuk. Als ik al date, dan hou ik van spontane acties. Zo was een keer een lunchdate uitgelopen op een 24-uurs date. Na afloop van de lunch besloten we de stad te gaan verkennen, vonden het daarna tijd voor avondeten, gingen wat drinken en zo verder.”

Waarom hadden ze zich opgegeven voor de Double Blind Datingshow?

Pauline: “Het leek me een heel avontuurlijk en leuk experiment. En het zou een mooie bodem kunnen zijn voor een serieuze date.”

Jordann: “Ik wilde een keer het concept ‘blind date’ meemaken en toen kwam dit ineens uit de lucht vallen. Mijn intentie was niet een relatie te vinden, al zou dat natuurlijk een leuke bijkomstigheid zijn geweest.”

Oproepjes

Pauline wil graag een oproep doen voor een leuke man. Dus: woon je in Amsterdam, ben je een sprankelende en avontuurlijke persoonlijkheid en zou je weleens met Pauline willen daten? Mail ons dan op info@plekk.com. Oh ja, het liefst ben je niet langer dan 1,85 m, anders krijgt ze pijn in haar nek!

Jordann zou het leuk vinden om reacties van vrouwen te krijgen die in de eerste plaats gelukkig zijn met zichzelf. Hij vindt het bovendien belangrijk dat zij hun passie volgen of van plan zijn dat in de toekomst te gaan doen.Ook voor Jordann kun je ons mailen op info@plekk.com.

 

Bekijk ook de website van Plekk voor de Double Blind Datingshow en meer informatie over onze datingapp.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X