Daten Double Blind Datingshow

Double Blind Datingshow, Charlotte en Wouter daten op niveau!

blind date, Charlotte, daten , dating app , datingapp, Double Blind Datingshow, klik, niveau, Plekk, Wouter
Geschreven door Redactie

Het was een spannende dag voor Charlotte en Wouter! Zij mochten meedoen aan de eerste aflevering van de Double Blind Datingshow.

We spraken met ze af op een onbestemde plek in Scheveningen waar ze direct een blinddoek (een zwarte duikbril) op kregen. Als blindengeleidehonden hebben we ze meegenomen richting de pier. “Pas op, afstapje!”, “Iets naar rechts, fietser”. Daar mochten ze elkaars hand vastpakken. Weird natuurlijk als je elkaar niet ziet, maar wel voelt. Vervolgens werden ze verder geleid naar de plek van bestemming.

Maar wie is Charlotte eigenlijk?

Double Blind Datingshow, Plekk

Charlotte is een spontane meid van 23, die blogt en vlogt op haar eigen website Vitamin Charlie. Sinds een jaar woont ze in Amsterdam. Naast haar werk, het organiseren van surprisevakanties, reist ze zelf ook aardig wat en schrijft ze onder andere over haar single leven.

Toen het daten niet zo wilde lukken, stelde haar beste vriendin voor iets voor haar te regelen. Van Charlotte mochten alle middelen ingezet worden. Ze vertrouwde haar vriendin en liet zich verrassen. Met als resultaat: Plekk’s Double Blind Date met Wouter!

En wie is Wouter dan?

Double Blind Datingshow, Plekk

Wouter is 31 en woont in Rotterdam. Naast zijn werk als interim leidinggevende is hij ‘motivational speaker’ en doet hij aan klimmen. Hij is ambitieus en is in Florida al eens het podium opgeklommen voor een motivational speach. En hij heeft nog een hele andere ambitie: salsa-docent worden.

En dan de date zelf

Daar sta je dan, hand in hand met een zwarte bril op…

Double Blind Datingshow

Beiden vonden ze dit moment een beetje ongemakkelijk, maar ook heel bijzonder. Ze hadden geen idee waar ze stonden en wiens hand ze vasthielden. De verrassing was dus dubbel toen de brillen afgingen… Bekijk de video:

Salsa = match

Wouter wil dus salsa-docent worden, maar wist je dat Charlotte ook ooit salsa-les heeft gegeven? Met als motto: “Fake it till you make it!”. Dit fragment wilden we je niet onthouden.

Pimp je huisgenoot

We hebben allemaal weleens een beetje hulp nodig, dus ook Wouter. Luister wat hij daarover te vertellen heeft.

Maar hoe ging het verder?

Na afloop van de date gingen ze aan de warme chocomel op de pier. Ze vonden het prettig om nog even na te praten en wisselden telefoonnummers uit. Maar betekende dat dat het echt een match was?  We vroegen het ze een aantal weken later.

Charlotte: “Op papier waren we een goede match en het leeftijdsverschil is voor mij ook geen probleem. Ik heb al eens een relatie gehad met iemand die 10 jaar ouder is. Maar Wouter zit in een andere levensfase, staat anders in het leven dan ik. Hij zit op verschillende datingapps en is er serieus mee bezig. Ik wil juist genieten van mijn single leven en kom liever iemand in real life tegen. Dat vind ik veel leuker.”

Wouter: “Ik had direct mijn twijfels, maar besloot toch wat van de date te maken. Ze is een leuke meid en ziet er natuurlijk goed uit, maar ze is nog niet zo volwassen en is alles nog een beetje aan ’t ontdekken. Ik ben op zoek naar een serieuze relatie en als ik twijfel ga ik niet op tweede date. Een week na de blind date ben ik iemand van 24 tegengekomen die wel al precies weet wat ze wil en ondernemer is. Zo’n jonge leeftijd hoeft voor mij dus geen probleem te zijn. Maar Charlotte was duidelijk geen match voor de lange termijn.”

Waarom wisselden jullie dan toch telefoonnummers uit?

Charlotte: “De vriendin die me opgegeven had wilde wel een selfie als bewijs, dus die hebben we met zijn telefoon gemaakt. Ik gaf hem mijn nummer, zodat hij de selfie door kon sturen.”

Wouter: “De volgende dag heb ik haar een appje gestuurd om te zeggen dat het wat mij betreft hierbij blijft. Zij stemde daarmee in. Ik vind trouwens 1 op 1 dates een beetje eng. Als het niet bevalt dan is de hele date een drama. En als het wel wat wordt, dan is het veel te spannend. Ik geef de voorkeur aan iemand ontmoeten in een groepssituatie, want dat is waar je je meestal in bevindt (ik tenminste). En mensen zijn in groepssituaties vaak heel anders dan alleen. Maar het was een bijzondere ervaring, ik zit nu met een glimlach de video terug te kijken!”

Wouter staat overigens open voor reacties van leuke vrouwen! Dus zou je graag een keer een date met hem willen, mail ons dan op: info@plekk.com.

 

Bekijk ook de website van Plekk voor de Double Blind Datingshow en meer informatie over onze datingapp.

 

Over de auteur

Redactie

2 reacties

Schrijf een reactie

X