Daten Double Blind Datingshow

Double Blind Datingshow, Joyce en Mischa fonduen op de piste!

blind date, date, dating app , datingapp, datingapp Plekk , Double Blind Datingshow , Joyce , Mischa, paarden, Plekk, skien , sneeuw, snowworld, telemarken
Geschreven door Redactie

In de derde aflevering van de Double Blind Datingshow zien we Joyce en Mischa, die elkaar troffen in de sneeuw. We stellen ze even aan je voor:

Dit is Joyce

Joyce, double blind datingshow

Joyce is 38 en woont in het zuiden van het land. Daar werkt ze als marketing en communicatiemanager. Ze houdt van paardrijden, dansen, duiken, reizen, koken en gezelligheid. Van skiën houdt ze minder, dus het was een gok hoe ze zou reageren op deze datelocatie. Joyce date normaal niet, maar voor de Double Blind Datingshow maakt ze graag een uitzondering.

En dit is Mischa

Mischa, double blind datingshow

Mischa is 5 jaar ouder dan Joyce, namelijk 43. Hij is ondernemer in de sales recruitment, maar is in het verleden ook postbode en leraar geweest. Hij woont op een prachtige woonboot in Loosdrecht, gaat weinig uit, maar houdt van buiten zijn, sporten, zeilen, skiën en kamperen. In tegenstelling tot Joyce date hij juist veel.

Joyce en Mischa leken ons een leuk marketing-sales koppel, waarbij beiden nadrukkelijk geen kinderwens hebben.

En zo verliep hun blind date

De voorbereidingen gebeurden met de zwarte brillen op. Ze hadden geen idee waar ze waren.

Double Blind Datingshow

Tot ze de sneeuw in liepen en koude voeten kregen, toen hadden ze wel een donkerbruin vermoeden. Maar zouden ze gaan skiën, snowboarden, sleeën of zou het wat anders worden? Joyce vreesde het ergste… En met wie zouden ze eigenlijk gaan daten?

Bekijk de video hier:

Mischa over daten

Bekijk ook dit extra fragment, waarin Mischa vertelt over een (letterlijk!) slaapverwekkende date, die uiteindelijk toch goed uitpakte.

Joyce over skiën

Joyce heeft ervaring met skiën, maar wel op een ongebruikelijke manier. Bekijk het hier:

Hoe ging het eigenlijk verder?

Het plan was:  een après-ski borreltje om het er even over te hebben. Geen camera’s erbij, ontspannen nog even napraten en overleggen of ze wellicht op tweede date zouden willen gaan. We vroegen ze hoe het was gegaan.

Mischa: “We zijn inderdaad wat gaan drinken en hebben telefoonnummers uitgewisseld. Maar daar hebben we niks mee gedaan. Van beide kanten was er geen aantrekkingskracht, geen chemie, al vind ik haar wel een leuke dame, intelligent en communicatief ok. Maar we zijn niet echt elkaars type en hebben andere interesses. Ik hou van klimmen, fietsen, schaatsen en skiën, ben een outdoor mens, en zij niet echt.”

Joyce: “Er was geen klik tijdens de date, dus ik had geen behoefte aan een tweede date. Telefoonnummers uitwisselen was meer een formaliteit. Na afloop van de date vertelde Mischa nog dat hij heel veel date, daar knapte ik eigenlijk een beetje op af.”

Daten ze vaker?

Joyce: “Ik date bijna nooit, ik zit ook niet op datingapps. Ik heb wel twee keer samengewoond. Mijn laatste vriend heb ik via een datingsite leren kennen, daar heb ik 5,5 jaar een relatie mee gehad. Maar dit was weer mijn eerste date sinds tijden.”

Mischa: “Meestal hou ik een date kort, we gaan wat drinken en even wandelen, want je hebt al snel een indruk van iemand. Maar ik doe ook weleens een ‘wijnrekdate’. Dan spreken we af bij de wijnafdeling van de Albert Heijn (boodschappen doen moeten we toch). Daar praten we 10 minuten en dan beslissen we of we naar een cafeetje gaan om verder te kletsen, of we nummers uitwisselen of dat we elkaar gedag zeggen. Waarom bij de wijnafdeling? Omdat dat de meest romantische plek is van de supermarkt! Verder heb ik ook een keer op het station in Groningen afgesproken en hebben we samen een stuk van het Pieterpad gelopen. Maar de beste dates zijn in de zomer! Ik heb een zeilboot en neem mijn dates mee de Loosdrechtse plassen op. Met een wijntje erbij en een beetje zwemmen is zo’n afspraak altijd goed!”

Hebben ze nog gedate na de Double Blind Datingshow?

Mischa: “Ik heb een paar weinig succesvolle dates gehad en ben nu even datemoe. Ik ben wat sceptischer geworden.”

Joyce: “Ja, ik heb ondertussen een vriend! Het is snel gegaan. Al zes dates gehad en het is best wel serieus.”

Waarom hadden ze zich opgegeven voor de Double Blind Datingshow?

Joyce: “Ik zat een keer op een zondag thuis en scrolde een beetje door mijn Facebook. Toen kwam ik de oproep voor de Datingshow tegen. Waarom ook niet, dacht ik, ik word toch nooit uitgekozen. Ja, en toen kreeg ik ineens een telefoontje… Ik twijfelde op dat moment niet, maar in de auto naar de date toe dacht ik: ‘Hmm, waar ben ik aan begonnen?!’ Maar je kunt maar beter spijt hebben van de dingen die je wel gedaan hebt dan de dingen die je niet gedaan hebt, toch?”

Mischa: “Ik vond het een grappig idee, daten op een aparte plek. Natuurlijk is er een kleine kans dat je iemand treft waarmee het echt iets kan worden. Maar ik dacht: wie weet dat de spin-off wel reacties van leuke vrouwen oplevert. Dus…”

Een oproepje van Mischa

Ben jij een positieve, sportieve vrouw, die in het midden van het land woont en graag wil kennismaken met Mischa? Mail ons dan op info@plekk.com en wij sturen je mail naar hem door.

Bekijk ook de website van Plekk voor de Double Blind Datingshow en meer informatie over onze datingapp.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X