Onze experts

Plekk magazine werkt samen met een aantal experts. Singlecoaches, organisatoren van singlereizen en datingsites. Samen met onze experts houden we bij Plekk magazine de laatste trends en gebeurtenissen bij. Bezoek ook eens de sites van onze experts!

 

Denise Janmaat

DENISE JANMAAT. In 1998 startte zij de 1e datingsite in Nederland. Denise kan je als geen ander de fijne kneepjes van het daten leren. 85% van de singles die door haar persoonlijk worden begeleid, vindt binnen drie maanden hun partner.

Bezoek Denise Janmaat

Hans Gierkink, Single coaching

SINGLECOACHING. Singlecoaching helpt je een fijne en duurzame relatie te krijgen. Wij bieden op persoonlijke wijze ondersteuning en zetten onze professionele kennis in om te zorgen dat je die leuke relatie krijgt én behoudt.

Bezoek Singlecoaching

expert single reizen

VILLA VIBES. Wij onderscheiden ons van andere reisorganisaties doordat we waarmaken wat we beloven. Wij geven zelfs harde garanties. Mochten wij één van die garanties niet waarmaken, dan mag je bij ons kosteloos annuleren.

SINGLE REIZEN EXPERT

single reizen expert

KRAS REIZEN. De singlereizen van Kras zijn gezellig, maar ook zeer scherp geprijsd. Je verblijft in 3- of 4-sterrenhotels, op basis van logies en ontbijt en bovendien is vrijwel altijd een eigen 1-persoonskamer bij de reissom inbegrepen!

SINGLE REIZEN EXPERT

 

Schrijf een reactie

X