Mannen Seks

Pervert, heb je in de gaten wat je aanricht met dit gesprek?!

#metoo, gesprek, klaarkomen, misbruik, nasmaak, pervers , Pervert, Red Hothead, seks, stem, telefoon, vies, vriend, ziek
Geschreven door Red_Hothead

Vrijdagochtend 27 oktober. Ik ben thuis aan het werk wanneer je belt. Je stelt je voor met de naam van een goede vriend van mij, maar die naam past niet bij jouw stem. Echter, je noemt alleen zijn voornaam, dus hoef je die vriend ook niet te zijn. Maar aan de manier waarop je me aanspreekt denk ik op te maken dat je mij kent. Ik herken jouw stem alleen niet. Een klant, misschien? Wanneer je me de vraag stelt wat ik aan het doen ben, denk ik voor een seconde toch weer even dat je een bekende van me bent. De zekerheid waarmee je spreekt zorgt bij mij voor verwarring. Is de verbinding misschien slecht, waardoor ik het niet goed kan horen? Is dat de reden dat ik je stem niet herken?

“Achter iedere zin zeg je mijn naam en het vreemde gevoel dat ik eerder negeerde dringt zich weer aan me op.”
Er bekruipt me een vreemd gevoel, maar ik negeer het en zeg dat ik thuis aan het werk ben. Jij zegt ook thuis te zijn, gevolgd door: ‘Ik vind je leuk. Al heel lang. Heel leuk. Ik geil op je, weet je dat? Ik moet de hele tijd aan je denken. Ik vind je zó sexy.’ Achter iedere zin zeg je mijn naam en het vreemde gevoel dat ik eerder negeerde dringt zich weer aan me op.

Ik vraag nogmaals wie ik aan de lijn heb en jij antwoordt nogmaals dat je die ene vriend bent, mét achternaam dit keer. Maar je bent hem niet, zijn stem zou ik moeten herkennen en daarnaast zou hij me nooit op deze manier benaderen. Ik vraag je om mij terug te bellen mét nummerherkenning, als jij wel de persoon bent die je zegt te zijn dan wil ik een normaal gesprek met je kunnen voeren, je niet zomaar keihard afwijzen of negeren.

Je zinnen zijn kort en het klinkt alsof het je moeite kost ze uit te spreken, alsof je ademhaling hoog zit. ‘Ik blijf maar aan je denken, weet je dat?’, vervolg je je verhaal, ‘Ik vind je geil. Wil je weten wat ik aan het doen ben?’ Alles in mij zegt dat jij niet die ene vriend van mij bent, dat dit niet oké is en ondertussen blijf ik zoeken naar antwoorden in mijn hoofd. Wie ben jij dan wel? Ik zeg dat ik op ga hangen en dat ik niet wil weten wat jij aan het doen bent. ‘Niet ophangen, ik kom bijna klaar’, pers je er nog net uit voordat ik je wegdruk.

Mijn hart bonst in mijn keel, het zweet breekt mij uit en een naar gevoel bekruipt mij. Ik bel de persoon als wie jij je voordeed op, ik moet zijn stem horen en weten dat hij het niet was. Zodra hij opneemt wordt dit bevestigd. Een aantal minuten later komen er tranen.

Heb je in de gaten wat je hebt aangericht met dit gesprek? Heb je door dat ik mij die dag, en enkele dagen daarna, onveilig heb gevoeld in mijn eigen huis? Begluurd? Vies? Verdrietig? Ontzet? Ik voelde me aangetast zonder dat je aan me hebt gezeten. Je hebt je opgedrongen aan mij en daarbij misbruik gemaakt van de naam van een goede vriend van mij. Waar kickte je het meest op? Dat ik niet kon achterhalen wie je was? Dat ik zei dat ik hier niet op zat te wachten? Ben je klaargekomen omdat je je voor heel even heel machtig voelde terwijl je eigenlijk een bijzonder klein, vies en bovenal ziek mannetje bent?

‘Ik moet de hele tijd aan je denken’, zei je. Ik nu ook aan jou, maar met een hele, hele vieze nasmaak. Pervert.

 

Bekijk ook de eerste aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X