Relaties

Zo komt ze vanzelf naar je toe!

aantrekkelijk, bewegen, cursus, dansen, knap, Singlecoaching, workshop, zelfvertrouwen, aantrekkingskracht, dansworkshop
Geschreven door Redactie

Je kent de voordelen van het single zijn wel: een groot bed voor jezelf, eten waar jij zin in hebt, veel leuke dingen doen met vrienden! Je vrijgezellenleven is prima, en hoeft eigenlijk helemaal niet te veranderen! En dan heb je ook nog een drukke baan en een sociaal leven.

Het hoeft niet, het mag wel

Natuurlijk, mocht je iemand tegenkomen die écht bij je past, dan is dat fijn! En als dat gebeurt, dan geef je de voordelen van het single bestaan er graag voor op. Maar komt zij nog niet op je pad? Dan is dat nu maar zo en ben je natuurlijk gewoon gelijkwaardig aan mensen die wel een relatie hebben. Kortom: je zoekt niet zo hard, maar bent bereid iemand tegen te komen! En tijd om te investeren in het vinden van een geschikte partner? Dat lukt bijna niet…

Herken je dit?

Je bent dus vrijgezel en je zou best af en toe een leuke vrouw willen ontmoeten. Maar, je hebt niet veel tijd en misschien zelfs weinig zin om te investeren in het ontmoeten van vrouwen. Het liefst zou je gewoon leuke dingen doen met je vrienden, en haar dan zomaar ineens tegenkomen. Maar, dat kan natuurlijk niet! Of…toch wel?

We hebben bij Plekk magazine namelijk iets voor je: onze eigen dating app! De app heet Plekk, en als je je herkent in bovenstaande, past Plekk perfect bij jou!

Plekk waarschuwt je namelijk als je ergens komt waar interessante vrouwen zijn die bij jou zouden kunnen passen. Het enige wat van je verwacht wordt: hetzelfde doen wat je altijd al doet! Leuke dingen doen en lekker je single leven leiden! Hoe werkt dat?

Je bent waar je komt!

Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: ze zeggen iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou.

Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Bijvoorbeeld:ga je elke vrijdagavond naar je favoriete jazzcafé? Misschien loop je dan de liefde van je leven mis, omdat zij daar woensdag al was! Met Plekk check je in op datzelfde jazzcafé, en ontmoet je vervolgens alle singles die daar eerder zijn geweest of later nog komen, ook als jij dan thuis op de bank zit.

 

Blijf je leven leiden zoals je wilt

Heb je een paar check-ins gedaan, dan gaat Plekk verder voor je aan het werk. Nu wordt het interessant! Plekk zal singles aan je voorstellen die soortgelijke plekken als jij bezoeken. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!”. Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Op deze manier kun je je vrijgezellenleven gewoon voortzetten zoals jij dat wilt. Biertje drinken met je vrienden, elke vrijdagavond? Gewoon doen! Plekk waarschuwt je regelmatig als er een potentiële geliefde in de buurt is! Die van hetzelfde type kroegjes houdt! Precies zoals jij dat graag ziet: je bent gelukkig zoals je leven nu is, maar loop je iemand tegen het lijf, dan ga je er graag voor.

Geen vleeskeuring

Plekk is dus selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daarmee is Plekk vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken.

Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Redactie

1 reactie

Schrijf een reactie

X