Daten Seks

Mijn date met Mr. ‘Ibiza’: aantrekkelijk, dominant en dj

daten, dating app , datingapp , datingapp Plekk , dj, dance, Hannah , Ibiza, magic, matras, oraal, Plekk, seks , wodka-jus, moed indrinken
Geschreven door Hannah

Nadat mijn relatie van 13 jaar helaas op de klippen is gelopen, is daar plotsklaps Tinder… Het ideale medium voor kortstondige afleiding en oneindig vermaak.

Op het hoogtepunt heb ik zo’n 1 à 2 dates per week, waarbij ik me profileer als een zelfbewuste en wellustige jonge vrouw. Mijn vrienden smullen van de smeuïge en spannende verhalen, waarbij ik graag bijnamen hanteer.

“Wel neem ik (zoals gewoonlijk voorafgaand aan een date) bij het parkeren nog een paar flinke slokken wodka-jus om lekker losjes binnen te komen.”
Zo is daar op een dag ‘Ibiza’… Een op het eerste oog mooi en smakelijk hapje met blonde krullen. In zijn taalgebruik is hij lekker dominant, waar ik redelijk gevoelig voor ben. Wel spat de arrogantie van het scherm, maar dat neem ik dan maar voor lief. Verrukkelijke selfies in ontbloot bovenlijf… Ik zie het steeds meer zitten en stuur de jaloersmakende pics even terloops door naar een paar vriendinnen.

Hij heeft geen auto en is vermoeid na een ‘dj gig’ op een tropisch eiland, dus of ik naar hem toe wil komen… Meestal ontvang ik de heren bij mij thuis, maar nu snel ik me naar het westen van het land. Wel neem ik (zoals gewoonlijk voorafgaand aan een date) bij het parkeren nog een paar flinke slokken wodka-jus om lekker losjes binnen te komen.

Op high heels en gestoken in lingerie bel ik bij hem aan, waarna ik ineens in een muffige studentikoze kamer sta met draaitafel en levensgrote boxen.

‘Ibiza’ blijkt ietsje sjofeler dan ik dacht, maar ook hij lijkt een beetje teleurgesteld in zijn bezoek. Hij zet zich er ogenschijnlijk snel overheen en neemt plaats op de ingezakte ribfluwelen bank. Ik ga maar naast hem zitten en wacht op het geijkte chit-chat gesprekje…

Daarentegen frummelt hij wat aan zijn jeans en voordat ik het door heb ligt deze al op zijn enkels en ben ik lichtelijk dwingend op mijn knieën voor hem gezet.

“Tja, je hebt me de hele dag al op zitten geilen”, mompelt hij en duwt een enorm instrument richting mijn mond… Ik als ‘professioneel’ Tinderella draai mijn hand daar natuurlijk niet voor om.

“Op het moment dat ik zeg: ‘Ik heb het gevoel dat je denkt: hoepel maar weer ’s op’,  draait hij zijn hoofd een halve slag alsof hij me nu pas opmerkt…”
Op een gegeven moment stel ik voor naar de slaapkamer te gaan, waarna hij in dezelfde ruimte  wijst naar een kast. Daarachter ligt een smoezelig matras op de grond en in deze ‘master bedroom’ moet de magic plaats gaan vinden. Wat volgt is een twee uur durend (met name oraal) bedrijf onder de tl-buizen, ondersteund door zijn zelfgecreëerde dance-beats, waarbij ik mijn kaken tegen het einde nauwelijks meer van elkaar krijg.

Na afloop ben ik dorstig en pak ik maar een glas gevuld met een vaag sapje, dat er waarschijnlijk al twee weken staat. Daarmee ga ik nog even liggen op het matras.

Als hij na het opstaan niet terug komt, besluit ik om maar eens achter de kast te kijken. Daar tref ik hem aan in zijn shorts, onderuit gezakt op de bank met in één hand de afstandsbediening en in de andere zijn telefoon, waarmee ik hem het bekende ‘swipegebaar’ zie maken. Ik ga ernaast zitten en trek mijn kleren weer aan.

Op het moment dat ik zeg: “Ik heb het gevoel dat je denkt: hoepel maar weer ’s op”,  draait hij zijn hoofd een halve slag alsof hij me nu pas opmerkt… “Nou ja, dat hoeft niet metéén…”.

Een drankje gaat er niet meer van komen en een fatsoenlijk gesprekje al helemaal niet meer. Dus sta ik op. Verveeld geeft ‘Ibiza’ me nog drie zoenen…

Dat eiland, daar wil ik graag nog eens naartoe, maar deze gelijknamige man… We weten allebei dat we elkaar NOOIT meer gaan zien!

 

Bekijk ook de tweede aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

 

Over de auteur

Hannah

Mijn naam is Hannah en ik ben 43 jaar.
Sinds 4 jaar ben ik, na een lange relatie van 13 jaar, weer single en woon parttime samen met mijn grote liefde (hondje).
Als echte ‘Tinderella’ heb ik vooral heel veel leuke en bijzondere dingen meegemaakt, maar ook een aantal mindere… In mijn dagelijks leven merk ik dat ik mensen kan entertainen met mijn so called ‘love (lust) life’, ik zou er inmiddels een non-fictie roman over kunnen schrijven.
Momenteel doe ik even niet aan actief daten, wat niet wil zeggen dat ik stil zit…

Schrijf een reactie