Alleen leven Geluk

Verwen jezelf op Internationale Singles Dag!

singledag, single dag, quotes, , cadeautje, feest, Plekk, Singles Day , winkelen,singles dag, cadeautje , verwennen, feest, Plekk, Singles Day , winkelen
Geschreven door Redactie

Wist je dat het morgen wereldwijd Singles Day is? 11 november is de dag met de meeste enen (11-11), en het cijfer 1 staat voor een individu alleen. Vandaar dat deze dag in de jaren ’90 in China werd verkozen tot Singles Day. singles dag

Trots om single te zijn

Het idee is dat je op deze dag viert dat je trots bent om single te zijn. Tegelijkertijd is het één van de grootste winkeldagen ter wereld. Singles gunnen zichzelf op deze dag een cadeautje en dat schaffen ze vooral online aan.

Heb jij al aan jezelf gedacht? Al is het maar een bosje bloemen met een lief kaartje aan jezelf. Maar van ons mag het ook best een groter cadeau zijn. Je verdient het!

Je kunt jezelf ook een leuke dagtrip of zelfs weekendtrip gunnen. Kies een stad, museum, spa of natuurgebied waar je graag heen wilt en geniet. Het is jouw dag!

Tijd voor een creatief project

Waar we ook enthousiast van kunnen worden: besteed eens extra veel tijd aan een creatief knutsel- of doe-het-zelf project. Het kan ook zijn dat je graag eens dat fotoboek in elkaar wilt zetten of zin hebt om een nieuwe hobby uit te proberen. Telefoon uit, tv uit, laptop uit… Concentreer je op één ding en je zult merken dat je dag voorbij vliegt.

Op veel plekken in de wereld kiezen vrijgezellen er bovendien voor om samen feest te vieren. Ook worden er blind-date feesten gegeven. Maar wij vinden het wel zo relaxed om je op deze dag eens niet met daten bezig te houden. Maak er samen met je alleenstaande vriendinnen een avondje uit van. Ga lekker uit eten en bezoek een comedy club om er zeker van te zijn dat de stemming positief is.

Samen koken, eten en drinken

Of ga samen met je single vrienden en vriendinnen iets bijzonders koken. Doe de inkopen samen en maak er een gezellige dag van. Besteed de tijd dat jullie al dat lekkers opeten en -drinken aan het bedenken waarom het zo geweldig is om single te zijn. singles dag singles dag

Geniet van de dag en vergeet niet:

You don’t need a significant other to lead a significant life!

Nog meer inspirerende quotes vind je in dit artikel: “Mooie quotes om single vrouwen kracht te geven“.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X