Alleen leven

Wachten op een man: niet nodig!

wachten op een man, doe het nu, wacht niet, relatie, alleen, single, alleen, alleen een huis kopen, alleen leven, alleen op reis, date jezelf, de wereld ligt voor je open, familieportret, foto vrienden, Frances, jouw leven, Millie, nu, relatie, single, wacht niet, wacht op niemand, wachtstand
Geschreven door Redactie

Wachten op een man, totdat je bepaalde dingen kunt doen. Doe jij dat ook? Niet nodig, want het leven is nu! Kom dus uit die wachtstand! Dit zijn nou typische dingen waarbij wachten op een man (of vrouw) begrijpelijk is, maar helemaal niet nodig.

Laat een ‘familie’portret maken

Beschouw je je beste vriendin als een Best Friend Forever? Heeft jouw familie harige poten en is gek op droogvoer? Kun je zo goed opschieten met die grappige collega? Beschouw je je huisgenoot als je zus? Heb je een goede vriend waar je al je geheimen aan kwijt kunt? Allemaal familie! Huur een fotograaf in en vereeuwig de persoonlijkheden die nu belangrijk in je leven zijn met een paar prachtige foto’s.

Koop mooie lingerie

Wachten tot je toekomstige man dat doet, kan nog wel even duren. En als iemand ooit lingerie voor je gaat kopen, moet je nog maar afwachten of het past, en of je het überhaupt wel mooi vindt. Waarom zou je het niet nú kopen? Want een beetje kant kan wonderen doen. Je voelt je zelfverzekerder en het maakt je gewoon vrolijk. En bij het daten kan dat ook goed van pas komen. Serieus, waarom zou je wachten?! wacht niet

Date jezelf

Of date je vriendinnen, die zien er toch ook goed uit? Zorg dat je er fantastisch uitziet en kies een leuk, nieuw restaurant dat je eens wilt uitproberen. Ga daarna naar de film of koop een ijsje. Die hoef je lekker met niemand te delen, dat scheelt.

Koop die bling-bling gewoon

Waarom zou je wachten tot er een man voor je op de knieën gaat? Koop het zelf, die mooie ring. Of armband, ketting of oorbellen, die je al een tijd wilt hebben. Succes gegarandeerd! Want je hebt die diamant, of zirkonia of wat dan ook, lekker zelf uitgezocht.

Onderneem die reis zelf

Je hoeft niet te wachten op een man om die mooie reis te maken. Heb je er de euro’s voor, kies er dan voor om solo te gaan. Alleen reizen geeft je zelfvertrouwen een boost en is een geweldige ervaring. Maar het kan ook best een groepsreis zijn, wat jij wilt! Geef jezelf een mooie reis cadeau en plan het precies zoals jij het wilt! Onze blogster Frances is je voorgegaan, lees over haar reis naar Ibiza.

Koop dat huis

Kun je het betalen, dan hoef je niet op je toekomstige lover te wachten. Denk je dat je nog wel even op die plek wilt wonen en heb je een pittoresk huisje of hypermodern appartement gezien, waarvan je altijd al droomde? Waarom zou je niet zelf naar de bank stappen, voordat de prijzen weer de lucht in schieten? Onze blogster Millie deed het gewoon, zie “Heb jij een huis gekocht? Alleen?!

Schaf je eigen uitzet aan

Je kent het wel, een zooitje ongeregeld in je keukenkastjes. Verschillende kopjes, kapotte pannen, een ratjetoe aan bestek en vloekende theedoeken. Maar ach, dat komt wel als je eenmaal samenwoont. Ondertussen stoor je je elke dag aan de gebroken oortjes en niet in elkaar passende kopjes. Maak eens een lijstje wat je allemaal zou willen hebben en ga gewoon naar de winkel. Naar de Hema of die dure kookwinkel, een winkel die bij jou past om al het moois aan te schaffen. Als je ooit een vriend vindt, is hij er vast ook blij mee.

Ga verhuizen

Heb je al tijden zin om eens in hartje Amsterdam te wonen? Of ben je juist gecharmeerd van dat kleine dorpje op de Veluwe? Misschien ben je een groot Italië fan of ben je nieuwsgierig om te weten hoe het is om in Amerika te wonen? Waar je ook naartoe wilt, ga gewoon! Dit is jouw leven en de wereld ligt voor je open. Probeer het eens en hey, als het niet bevalt, kom je toch gewoon weer terug?!

Wachten op een man: helemaal niet nodig dus!

Het is heel begrijpelijk dat je sommige dingen wilt uitstellen omdat ze logischer lijken voor de toekomst wanneer je een partner hebt. Maar hé, zoals je leest kun je dit soort dingen ook prima nu doen. En kom je hem of haar tegen? Doe ze desnoods lekker nog een keer!

En natuurlijk zijn er ook dingen die mannen liever doen wanneer ze hun partner gevonden hebben! Ook voor hen geldt: gewoon lekker nu doen! Dat lijstje zullen we nog eens maken!

wachten op een man, wachten op een man, wachten op een man, wachten op een man, wachten op een man,

Over de auteur

Redactie

1 reactie

  • Hey iedereen,

    Na een moeilijke en energievretende relatie ben ik sinds bijna jaar single. Nu ben ik gestart met mijn eigen projectje, namelijk alleenstaande mama worden. Het zal financieel niet gemakkelijk zijn maar als ik zou moeten wachten op een nieuwe man komt dat kindje nooit. ondanks een aantal negatieve reacties wil ik deze stap zetten.

Schrijf een reactie

X