Alleen leven Geluk

Singles, doe de 10-dagen challenge en wees na afloop trots op jezelf!

10-dagen challenge, challenge , comfort zone , dating app, datingapp, Plekk , selfie , single, social media , stoer , uit je comfort zone , zelfverzekerd
Geschreven door Redactie

Zin in een leuke challenge om daarna super trots op jezelf te zijn?

Zou je jezelf weleens wakker willen schudden en zou je wel wat stoerder en zelfverzekerder willen zijn? Het kan je een hoop opleveren! Misschien vind je er niet de ware mee, maar het kan nooit kwaad om eens uit je ‘comfort zone’ te stappen en te kijken wat er gebeurt. Deze simpele en een tikkeltje gedurfde uitdagingen kunnen je meer over jezelf leren en je kunt apetrots op jezelf zijn als je ze allemaal gedaan hebt! trots op jezelf

“Niet verlegen zijn, mannen vinden dit altijd leuk en jij hebt niets te verliezen!”
Hou ons op de hoogte van jullie vorderingen!

Dag 1

Besteed aandacht aan een mooie selfie. Overdrijf een klein beetje met make-up en kleding en doe je best om een goede, duidelijke foto van jezelf te maken. Vermijd een duckface! Plaats die foto vervolgens als je nieuwe profielfoto op de verschillende social media en datingsites.

Dag 2

Start een gesprek met een vreemde in real life. Het maakt niet uit met wie en waarover, maar met een aantrekkelijke man levert natuurlijk wel bonuspunten op.

Dag 3

Download een nieuwe online dating app en probeer minimaal één dag actief gesprekken te voeren.

Dag 4

Doe iets gewaagds met je look. Ga ermee naar je werk of studie en probeer de hele dag positief over jezelf te denken.

Dag 5

Voeg een knappe vriend van een vriend toe op Facebook of ga die persoon op Twitter of Instagram volgen. Stuur hem een kort berichtje, zodat hij weet dat jij er bent.

Dag 6

Laat een vriend(in) die je vertrouwt een suggestie doen voor een leuke single man en stuur hem een berichtje of spreek hem aan als je hem ziet.

Dag 7

Post een subtiele flirtende reactie op een social media bericht van een leuke vriend. Als je durft, nodig hem dan uit voor een drankje (nog meer bonuspunten!).

Dag 8

Maak oogcontact en flirt met iemand die je op straat / in de tram / in de supermarkt ziet. Niet verlegen zijn, mannen vinden dit altijd leuk en jij hebt niets te verliezen!

Dag 9

Organiseer een avondje uit met single vrienden en vraag of zij ook weer single vrienden mee willen nemen.

Dag 10

Probeer deze laatste dag van de challenge zoveel mogelijk lol te hebben en maak je geen zorgen over je relatiestatus!

Wil je (nog) zelfverzekerder worden? Lees dan ook: “Hoe word je zelfverzekerder, besluitvaardiger en onafhankelijker?“.

trots op jezelf trots op jezelf trots op jezelf trots op jezelf

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X