Beauty Gezondheid

Hoe word je aantrekkelijker?

Hoe word je aantrekkelijker, aantrekkelijke vrouwen, gewoontes
Geschreven door Redactie

Hoe word je aantrekkelijker? Wat is het geheim van echte, langdurige aantrekkelijkheid? Natuurlijk goed voor jezelf zorgen, maar op een andere manier dan je misschien denkt.

Aantrekkelijke vrouwen posten, delen en reageren op sociale media in plaats van alleen maar passief te kijken en te lezen. Ze voelen zich gewoon gelukkiger als ze meedoen.
Uit verschillende studies is gebleken dat een tevreden, gelukkig gevoel en een vriendelijk karakter de belangrijkste eigenschappen zijn om aantrekkelijk gevonden te worden. Dus niet alleen: mooie ogen, gladde benen of een perfect gevormd lichaam, nee, lekker in je vel zitten en vriendelijk zijn naar je omgeving tellen nog sterker mee! Hoe word je aantrekkelijker

Hoe word je aantrekkelijker?

Schoonheid straal je uit en aantrekkelijke vrouwen doen dat door goed voor zichzelf te zorgen. 10 dingen die je kunt doen om lekker in je vel te zitten, zodat je geluk en je aantrekkingskracht vergroot worden:

1. Speels

Aantrekkelijke vrouwen nemen het leven niet te serieus, zijn speels en lachen regelmatig. Het leven is al serieus genoeg. Ze weten wanneer ze even gek kunnen doen of een luchtige grap tussendoor kunnen maken. Ze voelen zich hierdoor vrij en het helpt ze te ontspannen. Uit onderzoek is ook gebleken dat speelsheid een belangrijke factor voor vrouwelijke aantrekkelijkheid is, mannen voelen zich er enorm door aangetrokken.

2. Gezond snacken

Ze zorgen dat er genoeg lekker eten in huis is. Maar wel altijd gezond eten, zodat snacken op een verantwoorde manier gebeurt. Al staan ze zichzelf af en toe best wat ongezonder eten toe. Ze nemen gezonde snacks mee naar het werk en bereiden het zo dat het echt lekker is.

En om gezond eten niet te ingewikkeld te maken kiezen ze vaak voor voorgesneden producten of ze nemen de tijd om, als ze even een moment voor zichzelf hebben, alvast wat te wassen, snijden en klaar te zetten.

3. Actief meedoen

Het is verleidelijk om passief sociale media door te scrollen en tv te kijken. Maar mooie vrouwen zijn actief en voelen zich op hun best als ze werken, erop uit gaan, als ze vrienden en familie ontmoeten en allerlei activiteiten ondernemen.

En als ze dan op Facebook, Twitter of Instagram zitten, zijn ze betrokken zoals in het echte leven. Ze posten, delen en reageren in plaats van alleen maar passief te kijken en te lezen. Ze voelen zich gewoon gelukkiger als ze meedoen.

4. Sociaal netwerk

Vooral als ze alleen wonen, spreken ze regelmatig met vrienden af. Ze maken veel tijd voor ze vrij. Maar als het ze niet uitkomt om het huis uit te gaan, dan bellen of chatten ze met vriend(inn)en om toch het sociale contact te onderhouden. Die contacten hebben ze nodig, het is belangrijk voor ze om zich goed te voelen.

5. Slapen heeft prioriteit

Wil je jezelf van je beste kant laten zien, fysiek en emotioneel, zorg dan voor voldoende slaap. Aantrekkelijke vrouwen weten dat dit het geheime wapen is om je gelukkig en gezond te voelen en dat ook uit te stralen. Het is bijvoorbeeld goed voor de celvernieuwing van je huid en voor een gezond gewicht. Ook is het belangrijk voor een stabiel karakter, want slaaptekort kan je chagrijnig, prikkelbaar en soms zelf agressief maken. Genoeg slapen maakt je echt gelukkiger en dus ook aantrekkelijker.

6. Sporten

Deze benijdenswaardige vrouwen voelen zich het beste, zowel lichamelijk als geestelijk, als ze regelmatig bewegen. Omdat ze altijd een basis uithoudingsvermogen hebben, maakt een beetje inspanning ze niet direct heel moe, maar geeft ze juist energie.

Hiermee blijven ze in vorm en voelen ze zich aantrekkelijk. Ze doen dingen die ze leuk vinden, hardlopen, sporten in de sportschool, als teamsport of onderweg naar werk of boodschappen (fietsen of lopen). Ze belonen zichzelf na afloop om het nog leuker te maken, door middel van een afspraak met een vriendin, een warm bad of een lekkere maaltijd.

7. Verantwoord relaxen

Ze hangen meestal niet uren voor de tv. Ze lezen liever een boek of luisteren naar goede muziek. Op die manier blijven ze hun hersenen stimuleren en hun verbeelding activeren. Urenlang tv kijken stompt je af en maakt je passief. Deze vrouwen weten dat en dat voelt voor hen niet fijn. Een boek of muziek zorgt ook voor ontspanning, maar op een betere manier. Je hersenen blijven namelijk (op een prettige wijze) actief.

8. Vriendschappen

Aantrekkelijke vrouwen zijn niet alleen maar met zichzelf bezig. Ze zijn ook goede vriendinnen en investeren in vriendschappen. Hierdoor blijven de vriendschappen sterk en ontvangen ze positieve aandacht terug van hun vrienden. Dit maakt ze gelukkig, wat ze weer uitstralen.

9. Lekker niks doen

Deze slimme vrouwen houden witte ruimte in hun agenda open om wat flexibiliteit in te bouwen. Dit zorgt ervoor dat ze even adem kunnen halen tussen alle activiteiten door, waardoor ze in balans blijven.

10. Lief voor jezelf

Natuurlijk maken deze perfecte, aantrekkelijke vrouwen ook weleens een foutje, zoals ieder normaal mens. Ze schamen zich ergens voor, hebben teveel gesnoept, zijn lui geweest, te laat naar bed gegaan of hebben teveel gedronken.

Op zulke momenten zijn ze niet hard voor zichzelf, ze tonen medeleven met zichzelf. Ze begrijpen dat ze slaap nodig hadden, ook eens iets lekkers wilden snoepen of behoefte hadden om vrienden te zien.

Zolang het niet te vaak gebeurt en je jezelf kunt vergeven, is een strict voor-jezelf-zorg-regime niet nodig. Ga er relaxed mee om, anders is de lol eraf.

Zorg dus goed voor jezelf. Creëer gewoontes die niet alleen gezond zíjn, maar ook gezond voelen en je mooi maken.

Het zou niet als een last moeten voelen. Focus je op het goede gevoel die de nieuwe gewoontes je geven. Doe het stap voor stap. Na een tijdje ga je uitstralen dat je je goed voelt en word je net zo onweerstaanbaar als die geweldige voorbeeldvrouwen uit je omgeving!

Het artikel ‘Hoe word ik aantrekkelijker’ geeft je tips hoe je bewust kunt zijn van je lichaamstaal en de signalen die je uitzendt.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X