Beauty Vrouwen

Echt, dit vinden mannen aantrekkelijk!

aantrekkelijk, sexy, make-up
Geschreven door Redactie

We weten allemaal wel wat mannen aantrekkelijk vinden, maar uit interviews en onderzoeken is naar voren gekomen dat er meer is dan de cliché kledingstukken en lichaamsdelen.

Accent

“Ze kijken er graag naar. Dus laat de deur van de badkamer open als je ermee bezig bent”
Misschien praat je niet perfect ABN, maar dat vinden veel mannen juist aantrekkelijk. Een zachte g, klinkers die je inslikt of er juist anders uitkomen dan mensen uit andere delen van het land, het kan mannen echt opwinden. Het heeft iets exotisch, ook al spreek je beiden Nederlands. Wist je dat het Brabantse accent als het meest sexy wordt gezien? Een buitenlands accent wordt eveneens aantrekkelijk gevonden.

Aan het sporten

Het windt ze op, een vrouw die zweet, hijgt en rode wangen heeft van de inspanning. Het doet ze aan iets anders denken. Dus misschien een goed idee om samen te gaan sporten? Misschien vind jij het ook wel aantrekkelijk om te zien hoe hij, al zwetend, aan zijn spieren of zijn uithoudingsvermogen werkt.

Make-up aanbrengen

Mannen vinden het mooi om te zien hoe handig veel vrouwen zijn met het aanbrengen van hun lippenstift, eyeliner en mascara. Ze kijken er graag naar. Dus laat de deur van de badkamer open als je ermee bezig bent.

Camouflageprints

Mannen vinden het stoer en sexy om vrouwen met camouflage kleding te zien. Maar combineer het wel met een vrouwelijk rokje, sieraden of hoge hakken, zodat je outfit niet te mannelijk wordt. Want dat vinden mannen minder aantrekkelijk.

Handdoek op het hoofd

Loop gerust met je handdoek om je haren de douche uit, hij kan er wild van worden. Mannen houden van lang haar, maar als het nat is en er is een handdoek omheen gerold, boven op je hoofd, dan vinden ze dat extra sexy.

Bril

Een van nature goed uitziende vrouw met een bril op wordt in de ogen van veel mannen nog knapper. Voor mannen hoef je het dus niet te doen, die contactlenzen of die ooglaserbehandeling.

Met zijn overhemd aan

Ken je elkaar al wat langer, dan kun je af en toe een kledingstuk van hem pakken. Vooral een overhemd werkt goed. Het ziet er waarschijnlijk een beetje slordig uit, zo’n oversized overhemd, maar het heeft juist ook wel iets chics.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X