Beauty Mannen

Wát vinden mannen aantrekkelijk?! Niet wat je denkt!

wát vinden mannen aantrekkelijk singles magazine dit vinden mannen aantrekkelijk
Geschreven door Redactie

Wát vinden mannen aantrekkelijk?! Hele andere dingen dan je denkt. Je echte schoonheid zit natuurlijk niet in je uiterlijk, maar in je innerlijk. En toch houden uiterlijkheden ons dagelijks bezig! En ook al zeggen we dat we dat allemaal natuurlijk louter en alleen voor ons zelf doen, stiekem vinden we het soms best leuk om een goedkeurende mannelijke blik op ons te voelen!

Maar wist je dat mannen vaak hele andere dingen mooi of sexy vinden dan jij denkt? Goed nieuws: het zijn juist niet de kortste rokjes of decolletés waar mannen wild van worden. Integendeel, ze vinden het misschien best een blik waard, maar je wordt meteen een stuk minder serieus genomen. Mannen houden er van als je aantrekkelijk bent zonder dat het lijkt of je er erg veel mee bezig bent! Wil je écht bewonderd en begeerd worden, dan blijkt schoonheid in veel subtielere zaken te zitten! We verzamelden 10 dingen die mannen pas echt sexy vinden en je wordt er vast blij van!

1Blote schouders: een trui of top waarvan de bandjes steeds naar beneden vallen of waar aan één kant je schouder bloot blijft. Zo’n blote schouder vinden mannen onweerstaanbaar: sexy en toch elegant. Ook het regelmatig terugschuiven van je bandjes vinden ze heel spannend! En een kleine tattoo op je schouderblad kan je extra geheimzinnig en spannend maken.

2Skinny jeans: ze geven je een casual uitstraling, laten geen enkel stukje huid zien maar geven je benen toch heel mooi weer. Geen zorgen over stoppeltjes, lelijke, blauwe plekken of droge benen. Extra mooi als je hakken draagt zonder dat deze extreem zijn.

3Hakken: als we het er dan toch over hebben! Elke man vindt het mooi als je hakken draagt. Overdrijf het niet, dat maakt je ordinair. Hakken maken alle benen mooier door de spierspanning die zichtbaar ontstaat. Een beetje pijn of ongemak wordt meer dan goedgemaakt!

4Witte jeans! Huh? Hoezo? Tja, eigenlijk konden we er geen goede verklaring voor vinden, maar witte jeans vinden mannen gewoon heel erg leuk. Misschien is het de zomerse ontspanning die het uitstraalt of gewoon het feit dat mannen het eigenlijk zelf niet kunnen dragen!

5Een sweatshirt of joggingbroek: jawel, jij denkt misschien dat je het alleen thuis moet dragen als je ongesteld bent en op de bank hangt, maar mannen vinden joggingpakken best sexy! Kies je voor een joggingbroek of sweatshirt die je lichaamsvorm nog enigszins zichtbaar laat, dan zien de mannen hierin juist hoe sportief, fris en gezond je bent.

6Een bh (bandje) in een opvallende kleur. Inderdaad, mannen willen echt niet altijd meteen je hele lingeriesetje zien. Een bh-bandje dat net zichtbaar is in een mooie kleur, samen met een wit of zwart topje, is een opvallend element dat de aandacht trekt en niets ordinairs heeft. Het geeft ze slechts een hele kleine hint, die ze waarderen en waar ze verder hun fantasie bij moeten gebruiken. Impact gegarandeerd!

7Een shirt of blouse met een open rug. Een elegant stukje bloot doet het heel goed. Naast de blote schouder is een stukje rug laten zien erg sexy. Het is veel stijlvoller dan een te kort rokje of een bijna ongemakkelijk makende inkijk in je decolleté. Er zijn tegenwoordig erg veel shirts met open rug in allerlei gradaties. Heb je kleine borsten en voel je je daar soms ongemakkelijk bij dan is dit een perfecte afleidingsmanoeuvre! En ook hier kan een tattoo je wat extra mystiek geven.

8Een wollen trui of sjaal. Het lijkt de totale tegenhanger van sexy: een lekkere dikke, wollen trui in een natuurlijke kleur zoals beige of grijs. Niet alleen lekker warm voor jou, maar ook gewoon heel sexy. De trui maakt je onschuldig, schattig en aandoenlijk. Je straalt uit dat je het jezelf comfortabel maakt en mannen vinden huiselijkheid soms óók heel aantrekkelijk. Als je tegen het gekriebel kunt gewoon doen dus!

9Een zomerjurkje. Een luchtig jurkje in de zomer vinden mannen geweldig, maar niet zozeer omdat ze kort zijn of veel huid tonen. Nee, je kunt gerust een zomerjurkje dragen dat niet te veel laat zien. Het gaat er veel meer om dat je er vrolijkheid mee uitstraalt. Je komt ontspannen over en appelleert aan een fijn vakantiegevoel. Je stressloze uitstraling maakt je aantrekkelijk!

10Moeilijke kleding! Kledingstukken die lastig zijn om aan te trekken, of eigenlijk vooral: lastig uit te trekken! Heb je iets ingewikkelds aan waarvan een man niet goed kan uitvogelen hoe je het uit moet trekken, dan zal hem dit mateloos intrigeren. Hij zal permanent afgeleid zijn om te begrijpen hoe je dat nou uit zou moeten trekken! Wil je iemands absolute aandacht, doe dit dan juist niet! Wát vinden mannen aantrekkelijk

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X