Beauty Mannen

Een natuurlijke look: daar houden mannen van!

natuurlijke schoonheid
Geschreven door Redactie

Een natuurlijke look: eng? We zijn er misschien een beetje bang voor soms, om volledig ‘naakt’ de straat op te gaan. Met een beetje make-up voelen we ons zelfverzekerder, misschien sexier, volwassener. Maar zijn mannen echt wel zo blij met die laagjes en kleurtjes? Vergeven ze ons die kleine schoonheidsfoutjes misschien niet vaker dan je zou denken? Of zijn die misschien wel juíst heel interessant en maken ze je aantrekkelijk? We vroegen ons af hoe mannen over een natuurlijke look bij vrouwen denken. OK, smaken verschillen, generaliseren mag niet. Maar toch:  dit zijn de overwegingen die mannen regelmatig hanteren als ze twijfels hebben over te veel make-up! Ga ook voor een natuurlijke look en check het effect!

Wat heb je te verbergen?

Mannen kunnen zich afvragen waarom je die extraatjes nodig hebt, en wat er onder die laag schuil gaat: is het slechts een pukkeltje, een moedervlek? Of gaat het nog veel verder: ben je wel jezelf, weet je eigenlijk wel wie je wilt zijn? Zorg ervoor dat hij erop vertrouwt dat hij jou leert kennen zoals je bent en hierover niet achterdochtig hoeft te zijn.

Ben je al klaar?

Hij staat al 30 minuten in de gang, met zijn jas en schoenen aan. Waar blijf je nou? Ja, natuurlijk, hij vindt het fijn als je er leuk uitziet, maar moet het echt allemaal zó lang duren?

Waar ga je naartoe?

Jullie komen thuis van een spetterend feest en zijn in de mood om de avond nog een spannend vervolg te geven in de slaapkamer. Hij springt op het bed en wil je in zijn armen nemen. Maar jij moet eerst naar de badkamer om je te ontdoen van je masker. Geen goed moment om hem in de kou te laten staan! Erotiek moet je pakken als het er is!

Je geeft af!

Lippenstift op zijn wangen en lippen, mascaravlekken in zijn mooie witte beddengoed: hij wordt er niet blij van! Het zoenen en knuffelen is niet echt gebaat bij je uitgebreide gezichtsversiering en hij vindt het eigenlijk helemaal niet praktisch.

En waar mag mijn tandenborstel staan?

Jullie hebben al een tijdje gedate en je blijft steeds vaker bij hem slapen. Elke keer neem je weer wat mee: wat boeken, wat frutsels om zijn huis gezelliger te maken, je lingerie en wat kleding en… je beautycase mag natuurlijk niet ontbreken. Zijn badkamer wordt voller en voller. Tot hij zich afvraagt of er nog ergens rondom de wastafel plek is voor zijn eigen tandenborstel!

Naast wie word ik wakker?

Het was een geweldige avond en jullie belanden in om het even wiens bed. Als jullie diep in de nacht eindelijk gaan slapen vraagt hij zich af wat hij zal zien als de eerste zonnestralen door de gordijnen naar binnen dringen. Wil je dat hij denkt dat hij naast een ander wakker wordt, of wil je dat hij dezelfde natural beauty als de avond ervoor ziet slapen als hij met vlinders in zijn buik naar je kijkt?

Wat kunnen we doen vandaag?

Hij heeft zin om om er een leuke dag van te maken, en jij wilde toch een avontuurlijk ingestelde man? Maar zijn plan om te gaan waterskiën, samen te gaan joggen, fitnessen of in de regen het strand op te gaan wijs je allemaal af: je mascara zal uitlopen en je foundation mag niet nat worden. Teleurgesteld en verveeld kruipen jullie op de bank. Waarom is die klik er niet, vraag je je nog af!

Toch een beetje angstig voor de natuurlijke look? En wel iets aan make-up doen? Dit vinden mannen wél leuk:

Glanzende lippen

Te rood of paars: onnatuurlijk. Maar een beetje glans maken je lippen en uitstraling sexy en sensueel. Meer dan voldoende, en het blijft naturel!

Smokey eyes

Deze variant geeft je een wat mysterieuze en sexy uitstraling. Maar laat het hier wel bij, doe verder niets! En beperk het tot speciale gelegenheden, niet iets voor elke dag!

Blush op je wangen

Als je het dan toch doet, doe het minimaal: geef jezelf de uitstraling dat je net uit de kou binnenkomt of net klaar bent met sporten. Geeft je een levenslustige, fitte uitstraling en daar zijn mannen gek op!

Wat mannen aantrekkelijk vinden is sowieso soms iets anders dan je denkt! Lees er meer over!

Het natuurlijke schoonheid

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X