Daten Seks

Hoe flirt je? 5 tips om het goed aan te pakken

flirten, verleiden, tips, flirten, tips, verleiden ,hoe flirt je , hoe moet je flirten , zo flirt je ,flirttips, sexy, Oogcontact ,singles magazine, magazine singles , Plekk
Geschreven door Redactie

Hoe flirt je? Dit zijn vijf handige tips om je leven wat simpeler te maken. hoe flirt je

Ben je niet al te bedreven in het spel der verleiding? Misschien omdat je te verlegen of onzeker bent? Geen nood aan de man. Flirten en verleiden vragen geen grootse prestaties of lef van je. Ze zijn juist gebaat bij kleine hints, gebaren en handreikingen. Ze vormen een spel van een klein beetje geven en je weer terugtrekken. Iemand verleiden komt er op neer dat je de ander zo ver krijgt dat die jou wil verleiden! En dat doe je door je acties goed te doseren en in geen geval jezelf te ‘geven’. Dat kun jij ook!

Hoe flirt je?

Probeer de volgende 5 flirtoefeningen maar eens!

“Pas dan op dat je niet gaat giechelen of melig wordt, daar houden mensen helemaal niet van!”
1. Oogcontact

Oogcontact is cruciaal, maar hou het binnen de perken! Zie je Mr of Mrs Right staan? Kijk niet te lang en ga al helemaal niet staren. Je wilt niet dat de ander meteen doorheeft dat je hem of haar leuk vindt. Kijk even naar je ‘doelwit’ als die de andere kant op kijkt. Draait die persoon naar je toe, kijk dan nét langs hem of haar heen. Er zal twijfel ontstaan, keek je nou wel of niet? De eerste nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt.

2. Lach regelmatig, maar met mate!

Mensen voelen zich sneller aangetrokken tot personen met wie ze plezier kunnen hebben. ‘Hard to get’ spelen betekent niet dat je bot of onaardig moet zijn! Een vrolijke, positieve uitstraling is onweerstaanbaar. Dus: ben je in gesprek geraakt, laat regelmatig je mooiste glimlach zien. Ben je een beetje nerveus? Pas dan op dat je niet gaat giechelen of melig wordt, daar houden mensen helemaal niet van! Overdrijf het ook niet: je wilt de ander niet laten zien dat je hem of haar leuk vindt, je bent aan het flirten!

3. Negeer de ander om het spannend te houden

Gaat het snel erg lekker met jullie gesprek? Negeer de ander dan ook af en toe even. Geef niet al je tijd en aandacht, praat bijvoorbeeld even met iemand anders. Dan zal de ander niet meteen denken dat je hem of haar leuk vindt en dat de buit al binnen is. Geef dus niet te snel het idee dat de ander indruk op je maakt. Er zal twijfelen en onzekerheid ontstaan. Daardoor word jij juist interessanter. De ander zal meer zijn best gaan doen!

4.Niet té sexy, maar gluren mag

Té sexy gekleed gaan en teveel huid laten zien geeft vaak een verkeerd resultaat. Het lijkt alsof je ordinair bent of alleen op seks uit bent. Het trekt ook vaak de verkeerde types aan. Geef je je letterlijk te snel bloot dan zal dit niet extra verlangen opwekken. Het tegendeel is waar. Laat wat aan de fantasie over en toon niet teveel van jezelf. De ander zal zich dan juist afvragen hoe je er uit ziet. Wil je je fysieke kwaliteiten inzetten, doe het dan heel subtiel. Buig als vrouw bijvoorbeeld even voorover om iets uit je tas te pakken en je weet zeker dat hij het niet zal nalaten even een glimp van je borsten mee te pakken. Dat is voldoende om hem nieuwsgierig en geïnteresseerd te krijgen en een stuk eleganter dan een te laag uitgesneden decolleté!

5. Kleine aanrakingen

Elkaar even aanraken doet het erg goed. Het geeft een eerste gevoel van lichamelijk contact en kan heel veel losmaken, bij jullie allebei! Even je hand op zijn of haar arm als je lacht om grapjes die gemaakt worden, of een schouderklopje als je een compliment geeft. Het is al voldoende om de ander te laten verlangen naar meer. Zorg voor een open lichaamshouding: sta bijvoorbeeld niet met je armen over elkaar heen. Onbewust lijk je je hiermee af te sluiten.

Zie je de rode draad?! De vuistregel is dus: hou contact, maar geef niet te veel. Zowel fysiek als mentaal! Laat de ander niet te snel weten dat hij of zij ‘hot’ is en je de ander leuk vindt. Mensen knappen af op wanhoop of te veel gretigheid. Dan wordt eerder de rol van ‘hard to get’ opgepakt en dat is nu juist wat je niet wilt! Die rol is toch voor jou weggelegd?

Ben je bang dat je hier te verlegen voor bent? Lees dan Daten als je verlegen bent om te leren hoe hiermee om te gaan.  hoe flirt je

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X