Daten

Lustopwekkende middelen: heerlijke afrodisiaca voor een succesvolle date!

lustopwekkende middelen
Geschreven door Redactie

Lustopwekkende middelen: “afrodisiaca”

Lustopwekkende middelen, er wordt al eeuwen naar gezocht! Zo’n “afrodisiacum” kan ook voedsel zijn. Liefde gaat immers door de maag. Het mag misschien een cliché zijn, maar dit soort uitspraken zijn maar om één reden zo algemeen bekend. Omdat ze waar zijn, natuurlijk! Heb je eindelijk een date weten te regelen met die aantrekkelijke man of vrouw waar je al weken een oogje op hebt, wil je daar natuurlijk het beste van maken. Er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens een diner en een goed glas wijn. Deel romantisch samen of ga voor gerechten die als afrodisiacum werken. Met deze gerechten maak je je date zeker weten tot een succes!

lustopwekkende middelen

Tip: een thuisdiner!

Een ultieme tip is om een romantisch diner gewoon in de vertrouwde omgeving van je huis te houden. Je zult je meer op je gemak voelen en makkelijker een connectie met je date hebben. Als je zelf niet de allergrootste keukenprins(es) bent, hoef je niet in paniek te raken. Inmiddels zijn er genoeg bedrijven die heerlijke gerechten van luxe restaurants aan je deur bezorgen. De keuze uit gerechten is tegenwoordig zo uitgebreid dat je er soms zelfs restaurants vindt die met Michelin-sterren zijn bekroond. Je vindt op het internet meer dan genoeg mogelijkheden om je date tot een romantisch succes te maken.

1.      Oesters

Volgens de legende at Casanova tientallen oesters per dag. Ook Cleopatra zou een fan zijn geweest van deze zeevrucht. Oesters zijn dan ook misschien wel een van de meest bekende lustopwekkende middelen, dat is eeuwenlang al zo geweest. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft deze legende onderbouwd. Oesters verhogen blijkbaar het dopamine niveau in je hersenen, waardoor je libido een boost krijgt. Daarnaast bevatten oesters veel zink, wat nodig is voor de productie van testosteron en sperma.

lustopwekkende middelen

2.      Aardbeien met chocola

Cacao is misschien wel net zo bekend als oesters, als we het over afrodisiaca hebben. En wat is er gezelliger en romantischer dan op het einde van je date een toetje te nuttigen dat bestaat uit aardbeien en (gesmolten) chocolade? Cacao werd door de Azteken niet voor niets gezien als de voeding van de goden. Cacao bevat fenylethylamine, een stofje dat in je hersenen aangemaakt wordt als je verliefd bent. Dit stofje zit overigens ook in rode wijn en kaas, een kaasplankje op het einde van de avond is dus ook helemaal geen fout idee!

lustopwekkende middelen

3.      Avocado

De avocado heeft ook al eeuwenlang een reputatie als afrodisiacum. De Azteken noemden een avocado een “ahuacatl”, wat testikel betekent. Ook Spaanse katholieke priesters vonden de avocado zo’n dusdanig erotische vrucht dat ze hun parochianen verboden avocado’s te eten. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Ilinois komt het lustopwekkende effect van de vrucht door het hoge niveau vitamine E waar avocado’s over beschikken.

4.      Maak het pittig!

Ook chilipepers staan voor je klaar om het libido van jou en je partner te verhogen. Door het eten van chili versnelt je hartslag namelijk, waardoor er meer endorfinen worden vrijgegeven. Dat geeft je een beetje een high gevoel, en dat pompt op zijn beurt je libido weer op. Een pittige maaltijd is dus niet alleen lekker, maar ook goed voor de rest van de avond!

lustopwekkende middelen, beter seksleven, betere seks, erotische vragen, kinky vragen, seksquiz, seksspel, sekswensen, spice up, stoute vragen, zou je liever vragen

Geen zin om te koken? Dan kun je je date uit eten nemen naar een bijzondere plek!

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X