Daten Vrouwen

Waarom vrouwen van boven de veertig zo sexy zijn!

vrouw boven de veertig, 40+, aantrekkelijk, app, boven de 40 , datingapp, datingapp Plekk, inchecken , leeftijdgenotes , Plekk, sexy, veertig plus , vrouwelijke veertigers , vrouwen van in de veertig, vrouwen van in de 40 , oudere vrouw , oudere vrouwen
Geschreven door Redactie

Mannen doen het vaak automatisch, ze gaan op zoek naar een jongere vrouw. Uit biologisch-evolutionair oogpunt is een jonge vrouw seksueel aantrekkelijk. Het zijn vooral de looks, vitaliteit en speelsheid die mannen aanspreken. Juist als ze zelf wat ouder worden hebben ze geen interesse meer in vrouwen van hun eigen leeftijd. En dat is jammer. Want vrouwen van boven de veertig hebben meer zelfvertrouwen, zijn makkelijker in de omgang en zijn mede daarom gewoon heel aantrekkelijk. Wat dacht je van Jennifer Aniston, Katja Schuurman en Jennifer Lopez, om maar een paar stoere, sexy vrouwelijke veertigers te noemen.

Jennifer aniston

Er zijn zoveel goede redenen om met vrouwen van in de veertig te daten!

1. Ze hebben zelfvertrouwen

Vrouwen van boven de veertig hebben heel wat levenservaring. Vaak hebben ze al een huwelijk of enkele langere relaties achter de rug. Door hun ervaring hebben ze veel levenswijsheid en mensenkennis. Vaak hebben ze geen man nodig om een compleet mens te zijn. Veel vrouwen van in de veertig voelen zich bovendien prettig in hun lichaam. Ook weten ze wat ze nodig hebben, welke kant ze op willen met hun leven en zijn niet bang om daarnaar op zoek te gaan!

2. Ze houden van hun vrijheid

De meeste relaties worden beëindigd door een vrouw. En daar is heel wat moed voor nodig. Want veel mensen kiezen ervoor liever in een matige relatie te blijven hangen dan al het gedoe rond een scheiding. Maar vrouwen die een langdurige relatie beëindigen hechten veel waarde aan hun vrijheid en hun eigen activiteiten, vriendschappen en interesses. Een relatie met een gescheiden vrouw betekent daarom dat zij zich vrij wil voelen in die relatie, maar de ander ook vrij zal laten om ruimte te creëren om zichzelf te zijn, eigen hobby’s en activiteiten te ondernemen en een eigen vriendengroep te hebben. Is dat niet wat we allemaal willen: iemand met wie we het gezellig hebben, maar tegelijkertijd iemand met wie we onszelf kunnen zijn en ons eigen leven kunnen voortzetten?vrouwelijke veertigers

3. Ze doen niet moeilijk

Vrouwelijke twintigers en dertigers gebruiken subtiele hints om duidelijk te maken dat iets ze niet zint. Vaak worden die niet opgepikt of begrepen door mannen, waardoor er frustratie ontstaat. Vrouwelijke veertigers zijn duidelijker en directer in hun communicatie. Ze houden niet van manipulatief gedrag, zoals jongere vrouwen die vaak spelletjes met mannen spelen. Als iets niet goed voelt geven de veertigers dat aan en stellen duidelijke grenzen voor de toekomst. Het mooie is dat als ze dit overgebracht hebben de lucht geklaard is en alles weer koek en ei is. Er blijft niks onder het oppervlak sluimeren.

4. Ze zijn aantrekkelijk

Nee, 40+ vrouwen hoeven er nog helemaal niet afgetakeld uit te zien. Als een vrouw zichzelf goed verzorgt (fysiek, mentaal en emotioneel) en ze is zelfverzekerd dan is er een grote kans dat ze aantrekkelijk is.

5. Ze hebben de beste seks

Vrouwelijke veertigers hebben veel ervaring op het gebied van seks en durven door hun grotere zelfvertrouwen meer in bed. Uit onderzoek van Healthy Women blijkt dat vrouwelijke veertigers zelfs de beste seks hebben. 9 op de 10 40-plus vrouwen houdt bovendien van experimenteren tussen de lakens, een percentage dat een stuk hoger ligt dan bij andere leeftijdsgroepen. Ook hebben ze vaker een orgasme.

Genoeg redenen om eens te daten met leeftijdgenotes, heren!

 

Bekijk ook de derde aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X