Daten Relaties

5 tekenen dat een introvert persoon jou wel ziet zitten

aantrekkelijk , comfort zone , dating app , datingapp, dichtbij, hints , in de buurt, introvert, moeite doen , mysterieus, open boek, persoonlijke ruimte , Plekk , privéwereld , Rustig , subtiele signalen , tekenen, teruggetrokken, uitdaging, verlegen
Geschreven door Redactie

Rustig, teruggetrokken, verlegen. Voor sommige mensen zijn het hele aantrekkelijke karaktereigenschappen. Je moet er een beetje moeite voor doen om hem te leren kennen, maar dat kan een leuke uitdaging zijn. En het mysterieuze dat hij om zich heen heeft hangen maakt hem extra aantrekkelijk. Het is alleen lastig om te herkennen of een introvert persoon jou ook aantrekkelijk vindt.

Als je eenmaal date met een introvert type is dat best bijzonder, omdat je waarschijnlijk één van de weinige mensen bent die wordt toegelaten in zijn privéwereld. Maar hij is lastig te lezen, het omgekeerde van een open boek, omdat de signalen die hij afgeeft zo subtiel zijn. Maar de signalen zijn er echt, als je maar weet waar je op moet letten.

1.Hij deelt persoonlijke informatie met je

Een introvert persoon deelt niet vaak zijn gevoelens met anderen. Doet hij dat wel, dan betekent dat veel. Het is niet makkelijk voor hem, maar doet hij zijn best om je te laten weten wat er in hem omgaat. Dit is een duidelijk teken dat hij zich op zijn gemak voelt bij je en dat hij gevoelens voor je heeft.

2. Hij treedt uit zijn comfort zone

Introverte mensen hechten nog meer waarde aan die comfortabele comfort zone dan andere mensen. Dus was hij altijd iemand die feestjes vermeed, maar maakt hij een uitzondering omdat hij weet dat jij daar bent, dan zegt dat veel over zijn gevoelens voor jou. Of zet hij zijn telefoonfobie aan de kant om jou te bellen, dan hebben de vlinders hem echt gevonden.

3. Hij is vaak in de buurt

Jullie maken geen duidelijke afspraken en toch kom je hem wel heel vaak tegen. Wat toevallig, denk je steeds. Maar waarschijnlijk is het geen toeval. Hij observeert je en blijft in je buurt. Dat is zijn manier om je beter te leren kennen.

4. Zijn gedrag verandert als jij in de buurt bent

Loop je een ruimte binnen waar hij is, dan wordt hij ineens stil. Of begint juist volop te praten. Dat betekent dat je een effect op hem hebt. Waarschijnlijk omdat hij interesse in je heeft.

5. Je wordt toegelaten in zijn persoonlijke ruimte

Dat doet hij letterlijk door jou dichtbij te laten komen of door jou uit te nodigen bij hem thuis. Maar het kan ook figuurlijk zijn, hij wil zijn tijd die hij meestal alleen doorbrengt, nu met jou besteden. Die tijd voor zichzelf is heel belangrijk voor hem, dus als hij je daarin toelaat speel je kennelijk een grote rol in zijn leven.

Het zijn subtiele signalen, die je makkelijk kunnen ontgaan, maar ze zijn er wel. En introverte mensen zijn betrouwbare partners, dus het is zeker de moeite waard de tekenen te herkennen!

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X