Daten Werk

Vacature voor levensgezel (m)

date , daten, datingapp, datingapp Plekk, Janet, liefde, Plekk, positie, sollicitatie, sollicitatiebrief, vacature, vast contract, werk
Geschreven door Janet

Gezocht: vrijgezel met de ambitie om te groeien tot levensgezel

Ons bloeiende bedrijf bestaat 38 jaar. Het is lange tijd een eenmanszaak geweest, maar door de exponentiële groei van de laatste jaren zijn wij klaar voor het aangaan van een partnerschap. Wij zijn een leergierig bedrijf, dat warm loopt voor liefde, hoffelijkheid en authenticiteit.

De functie
In deze functie ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor jouw eigen geluk. Hiermee inspireer je ons en de wereld om je heen. Jouw voornaamste doel is samen met ons te streven naar groei, verbinding, vertrouwen, kracht en liefde.

Wij vragen
Een man die zich thuis voelt in een relatie, die begint met vriendschap en uitmondt in een liefdesrelatie. Ervaring hierin is een pre, maar geen vereiste. Wel vragen wij – in verband met de authentieke wens van ons bedrijf om samen te groeien – een monogame instelling.

Wij bieden
Een interessante en leuke uitdaging om jezelf te ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en bijbehorend gevoel van waardering en voldoening. Je werkt in een informele werkomgeving, waar stress soms een factor kan zijn, maar waarbij wederzijds begrip en vertrouwen je zal versterken in wie je bent.

Jij biedt
Je bent een man met passie, dromen, angsten en zorgen. Je bent niet bang om deze te delen, omdat je weet dat onze band daarmee alleen maar sterker wordt. Je hebt een fijn leven, waarin je goed contact onderhoudt met je vrienden, en waarbij je graag tijd besteedt aan je hobby’s. Je houdt overzicht in hectische situaties, maar je bent vooral iemand die oog heeft voor ruimte en comfort. Je bent die helpende hand als het nodig is, en je toont initiatief als je mogelijkheden ziet om onze positie in de wereld te versterken. Je bent sterk en eerlijk in je communicatie.

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken en contactmomenten. Het eerste gesprek zal plaatsvinden onder het genot van een drankje en is gericht op het ontdekken van elkaars humor en drijfveren in het leven. Het tweede gesprek zal plaatsvinden op een locatie gekozen door de kandidaat zelf, en richt zich meer inhoudelijk op onze persoonlijkheden. De contactmomenten tussendoor zijn tevens van belang bij het bepalen van de geschiktheid van de kandidaat voor deze bijzondere positie.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie; wij werken graag met vaste contracten en bieden je deze dan ook in vol vertrouwen aan.

Solliciteren voor deze functie?
Dat kan! Stuur een privé bericht met motivatie, dan hoor je zo spoedig mogelijk van ons.

 

Bekijk ook de tweede aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

Over de auteur

Janet

Mijn naam is Janet, inmiddels 37, single maar nooit alleenstaand. Ik heb immers altijd mezelf. En steeds vaker realiseer ik me dat ik best blij ben met mezelf. Mijn passies in het leven zijn liefde, positiviteit en persoonlijke groei. Ik geloof dat dit het mooiste is wat ik de wereld kan bieden. Voor mij is schrijven daarin van onschatbare waarde. Door te schrijven kom ik in contact met wie ik ben. Ik hou van hoe woorden je kunnen ontroeren, hoe ze je stof geven tot nadenken, hoe ze je kunnen helpen te ontdekken wat je voelt.
In het dagelijkse leven kan ik erg genieten van gezelschap van vrienden onder het genot van een kopje koffie, of lekker thuis op de bank met een leuk boek. Ik ben een natuurliefhebber en zoek graag de stilte op. Als er dan toevallig een katje naast me ligt te spinnen, dan geniet ik het meest van het moment.
Nieuwsgierig geworden naar mij? Neem dan gerust eens een kijkje op mijn website: www.ikkiesgeluk.wordpress.com. Ik vind het altijd leuk om van je te horen!

Schrijf een reactie

X