Daten Mannen

Vindt hij me leuk? Let hierop en je ontdekt het!

vindt hij me leuk, hij voelt iets voor je, daten, hij vindt je leuk, mannen, weinig praten, app, dating app, datingapp, Plekk, Plekk datingapp, Plekk app, Trendin Checkin, Trending Checkin, incheck app
Geschreven door Redactie

Vindt hij me leuk? is een veelgestelde vraag. Je hebt al een paar dates achter de rug, en je wilt wel eens weten hoe serieus hij je neemt. Maar hij zegt niets! Het slechte nieuws: misschien ga je het ook nooit horen. Mannen zijn niet altijd heel goed in communiceren, vooral niet als het over hun gevoelens gaat. Het goede nieuws: je kunt er op een andere manier ook achter komen! Mannen communiceren dan misschien minder verbaal, maar hun acties spreken gelukkig boekdelen! Bij een man kun je daarom beter op zijn gedrag letten dan op zijn woorden om te weten of er sprake is van een ontluikende liefde.

Vindt hij me leuk?

Hier vind je 5 tekenen die jou gerust kunnen stellen en die duidelijk maken dat hij écht iets voor je begint te voelen, ook al zegt hij het niet!

1. Hij neemt een verrassing mee

Ben je al met hem naar bed geweest en neemt hij een cadeautje voor je mee? In dat geval wil hij je waarschijnlijk écht spontaan verrassen met een cadeautje en is het geen goedkope truc om je te verleiden tot seks. Een bloemetje, een lekkere delicatesse, een leuk sieraad: is het ‘zomaar’ voor jou dan zit het goed met zijn gevoelens! Bonuspunten als hij niet alleen maar zijn bankpasje heeft gebruikt, maar ook een beetje moeite heeft gedaan voor iets persoonlijks of origineels.

2. Hij laat genegenheid zien

Geeft hij je bijvoorbeeld in het openbaar een hand, een arm of wil hij je zelfs kussen of een knuffel geven op straat?  Of hij komt tegen je aanzitten als jullie op de bank een filmpje kijken? Als er niet snel erotische bijbedoelingen blijken te zijn, is het een mooi teken en dat er waarschijnlijk echte liefde in de lucht hangt!

3. Hij is bereid je te redden

Mannen zijn helemaal niet zo heldhaftig als we soms denken, of hopen, maar als ze iets voor je voelen, dan kan de romantische held in ze naar boven komen! Romantischer lijkt het niet te kunnen, maar het kan om vrij banale situaties gaan. Heb je je buitengesloten uit je huis of auto, en hij komt van ver om de deur voor je open te maken? Of hij komt naar je toe om een spin uit je badkuip te halen? Dan mag je er van uitgaan dat je geen tijdelijke scharrel meer voor hem bent!

4. Hij praat met je over zijn issues

Mannen en praten over gevoelens: geen goede combinatie! Vertelt hij je dat hij een rotdag heeft gehad, of legt hij uit waarom hij zijn werk niet leuk vindt? Een belangrijk teken! Voor een man is het een grote stap om dit te doen, en als hij jou uitkiest als luisterend oor mag je er van uitgaan dat jij belangrijk voor hem begint te worden.

5. Hij overtreft zichzelf

Zijn er dingen die hij pertinent weigert te doen? Een huishoudelijk klusje, met jou mee naar de lingeriewinkel of met jou je favoriete soap kijken? Let dan op. Zodra hij je helpt met afwassen, je mee vraagt naar de Christine le Duc of met jou op de bank je favoriete serie wil kijken, dan kun je de vraag Vindt hij me leuk? waarschijnlijk met JA beantwoorden!

Lees ook Wil hij een relatie? om erachter te komen hoe serieus je date is.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X