Daten Datingtips

“Hard to get” spelen, werkt dat en hoe doe je dat?

hard to get, plekk magazine, hard to get, singles magazine, dating app
Geschreven door Redactie

Heeft hard to get spelen zin? Het antwoord is: Ja, maar… Het is effectief, maar alleen als je het op het juiste moment en op de juiste manier doet! Plekk magazine legt uit hoe hard to get werkt:

Afstand is aantrekkelijk

Wanneer je hard to get speelt, creëer je eigenlijk afstand. En die afstand maakt je extra aantrekkelijk voor hem. Waarom? De afstand geeft aan dat je keuzes hebt: daarom kun je kieskeurig zijn. En dat betekent kwaliteit! Je bent kennelijk een aantrekkelijke partner, en dat maakt je gewild. Een man heeft graag het gevoel dat hij er moeite voor moet doen, maar zijn doel dan uiteindelijk toch bereikt!

Daarnaast zal hij méér aan je denken als hij onzeker is over hoe jij over hem denkt. En hoe meer hij aan je denkt, hoe beter. Dus, enigszins mysterieus zijn werkt!

Niet in elke situatie hard to get!

Ben je op zoek naar een echte partner? Dan werkt dit spel goed. Je toont immers aan dat je kieskeurig kunt zijn en partnerkwaliteiten bezit!

Maar ben je op zoek naar een flirt, one night stand of kortdurende scharrel, dan kun je je mysterieuze gedrag beter achterwege laten. Het geeft immers aan dat je een goede partner bent, en daarnaar ben je nu juist niet op zoek. Het is ook teveel gedoe: op zoek naar seks vindt een man het juist minder erg als zij makkelijk te krijgen is.

Begin niet meteen

Hard to get spelen betekent niet dat je je vanaf het eerste moment koeltjes moet opstellen. Je schrikt hem daarmee af. Hij zal denken dat je hem niet interessant vindt of dat je onbeleefd bent. En weet hij nog helemaal niets van je, dan zal je lauwe reactie hem snel naar een andere prooi laten vertrekken.

Nee, je zult hem éérst moeten laten merken dat je hem best leuk vindt. Dan zorg je ervoor dat hij je verder wil leren kennen. En dán pas is het moment aangebroken om je mysterieuze trukendoos te openen. Want, hij heeft zijn zinnen op jou gezet, maar begrijpt je gevoelens voor hem nog niet.

Bijvoorbeeld: maak wél gewoon een leuk praatje met hem, flirt met hem, maar als hij je mee uit vraagt, zeg je dat je nog niet weet of je dan beschikbaar bent. Of je wacht een paar dagen met antwoorden op zijn berichtje.

Overdrijf het niet

Vergeet niet dat het een spel is. Blijf je je té lang onvoorspelbaar gedragen, dan kan hij onzeker worden of het gewoonweg irritant gaan vinden. Maak er dus geen vaste gewoonte van, zie het als een luchtig spel om hem verder in je te interesseren.

Samen, en dan?

Had je succes en zijn jullie een gelukkig stel? Houd het spannend. Misschien is hard to get spelen hier niet de juiste terminologie, maar zorg ervoor dat je je eigen leven blijft leiden en niet volledig opgaat in de ander. Daarmee blijven jullie ook tijdens je relatie aantrekkelijker voor elkaar!

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X