Daten Datingtips

Wil je antwoord op je berichtjes?

antwoord, app, appjes, bericht, berichten, berichtjes , daten , dating app , datingapp, gevoelens tonen , incheck app, open, Plekk , Plekk datingapp, Plekk-app , quotes, sms, Trendin Checkin, Trending Checkin, whatsapp , zelfverzekerd, zinnen, antwoord op je berichtjes, wil je antwoord op je berichtjes
Geschreven door Redactie

Wil je antwoord op je berichtjes, dan geven we je in dit artikel wat goede ideeën.

Die eerste date was fantastisch! Hij is grappig, hij kan boeiend vertellen en is nog knap ook. Kortom, je ziet hem echt zitten. Maar om onverklaarbare redenen schrijft hij je niet terug. Waarom? Hoe nu verder als hij niks van zich laat horen?

Heb jij ook te maken met een man die je appjes niet beantwoordt? Dan helpen wij je met enkele zinnen waarmee je zijn aandacht trekt en waarmee je laat blijken dat je oprecht geïnteresseerd bent in hem (en dat hij dat ook in jou zou moeten zijn).

Soms is het moeilijk om precies de goede woorden te vinden voor hoe je je voelt. Maar dat geldt niet alleen voor jou, dat geldt voor hem net zo goed. Dat kan één van de redenen zijn dat hij twijfelt of en wat hij je terug zal schrijven. Als je hem een handje wilt helpen spreek jij je gevoelens uit in een bericht, zodat voor hem meteen duidelijk is hoe jij je voelt. Jij zet de toon. Daarmee wordt het voor hem veel makkelijker om zijn gevoelens ook uit te spreken en hebben jullie sneller duidelijkheid. En wat ook helpt: veel mensen krijgen pas gevoelens voor de ander als ze zeker weten dat die ander positief over hen denkt. Dus aarzel niet om openhartig te zijn.

Laat hem weten hoe je je voelt, wat je wilt en hoe je het wilt. Want mannen hebben liever een zelfverzekerde vrouw dan een verlegen vrouw die haar gevoelens niet uit.

Ter inspiratie hebben we een aantal quotes voor je op een rijtje gezet. Gebruik iets dat bij je past. Misschien vind je sommige te zoetsappig of te direct. Of juist niet direct genoeg. Pas ze aan naar je eigen smaak en je zult zien dat je niet meer lang hoeft te wachten op antwoord!

1. “Laten we vanavond afspreken. Ik beloof je dat het leuk wordt.”
2. “Dat blauwe shirt stond je goed laatst.“
3. “Goeiemorgen, mooie man! Ik hoop dat je een superdag hebt!”
4. “Ik heb een probleempje… Ik kan mijn hoofd niet bij mijn werk houden…”
5. “Ik heb liever jou dan mijn telefoon in mijn handen.”
6. “Kom je vanavond langs? Al je favorieten zijn hier: pizza, flesje rode wijn, en ik natuurlijk.”
7. “Ik heb steeds binnenpretjes als ik aan die grap van je denk.”
8. “Rode, witte of zwarte jurkje? Jij mag kiezen en dan kun je vanavond beoordelen of je goed gekozen hebt.”
9. “Ik werd wakker met een lach. Jouw schuld.”
10. “Ik zou het leuk vinden om met je mee te gaan naar die film waar je het over had. Laat maar weten of vrijdag of zaterdag jou beter uitkomt.”
11. “Als je hier was, zou je ontbijt op bed krijgen.”
12. “Bedankt dat je me eraan helpt herinneren hoe vlinders ook alweer voelen.”

Wil je antwoord op je berichtjes

Lees ook wat je wel en juist niet zou moeten schrijven als je de ander graag zou willen ontmoeten: “Hoe begin je een chat wanneer je die date echt wilt?”.

antwoord op je berichtjes

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X