Datingtips Mannen

Wil je antwoord op je berichtjes, probeer deze zinnen dan

antwoord, app, berichtjes , daten, dating app, datingapp, gevoelens tonen, incheck app , open , Plekk , Plekk datingapp, Plekk-app, quotes , Trendin Checkin, Trending Checkin, zelfverzekerd, zinnen
Geschreven door Redactie

Die eerste date was fantastisch! Hij is grappig, hij kan boeiend vertellen en is nog knap ook. Kortom, je ziet hem echt zitten. Maar om onverklaarbare redenen schrijft hij je niet terug. Waarom? Hoe nu verder als hij niks van zich laat horen?

Plekk, dating app, dating, daten, date, app, inchecken

Hebjij ook te maken met een man die je appjes niet beantwoordt? Dan helpen wij je met enkele zinnen waarmee je zijn aandacht trekt en waarmee je laat blijken dat je oprecht geïnteresseerd bent in hem (en dat hij dat ook in jou zou moeten zijn).

Somsis het moeilijk om precies de goede woorden te vinden voor hoe je je voelt. Maar dat geldt niet alleen voor jou, dat geldt voor hem net zo goed. Dat kan één van de redenen zijn dat hij twijfelt of en wat hij je terug zal schrijven. Als je hem een handje wilt helpen spreek jij je gevoelens uit in een bericht, zodat voor hem meteen duidelijk is hoe jij je voelt. Jij zet de toon. Daarmee wordt het voor hem veel makkelijker om zijn gevoelens ook uit te spreken en hebben jullie sneller duidelijkheid. En wat ook helpt: veel mensen krijgen pas gevoelens voor de ander als ze zeker weten dat die ander positief over hen denkt. Dus aarzel niet om openhartig te zijn.

Laathem weten hoe je je voelt, wat je wilt en hoe je het wilt. Want mannen hebben liever een zelfverzekerde vrouw dan een verlegen vrouw die haar gevoelens niet uit.

Terinspiratie hebben we een aantal quotes voor je op een rijtje gezet. Gebruik iets dat bij je past. Misschien vind je sommige te zoetsappig of te direct. Of juist niet direct genoeg. Pas ze aan naar je eigen smaak en je zult zien dat je niet meer lang hoeft te wachten op antwoord!

1. “Laten we vanavond afspreken. Ik beloof je dat het leuk wordt.”
2. “Dat blauwe shirt stond je goed laatst.“
3. “Goeiemorgen, mooie man! Ik hoop dat je een superdag hebt!”
4. “Ik heb een probleempje… Ik kan mijn hoofd niet bij mijn werk houden…”
5. “Ik heb liever jou dan mijn telefoon in mijn handen.”
6. “Kom je vanavond langs? Al je favorieten zijn hier: pizza, flesje rode wijn, en ik natuurlijk.”
7. “Ik heb steeds binnenpretjes als ik aan die grap van je denk.”
8. “Rode, witte of zwarte jurkje? Jij mag kiezen en dan kun je vanavond beoordelen of je goed gekozen hebt.”
9. “Ik werd wakker met een lach. Jouw schuld.”
10. “Ik zou het leuk vinden om met je mee te gaan naar die film waar je het over had. Laat maar weten of vrijdag of zaterdag jou beter uitkomt.”
11. “Als je hier was, zou je ontbijt op bed krijgen.”
12. “Bedankt dat je me eraan helpt herinneren hoe vlinders ook alweer voelen.”

 

Tip!

Ken je onze slimme en innovatieve app al, die ervoor zorgt dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt? Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past! Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel, bioscoop of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X