Datingtips Mannen

Onweerstaanbaar worden!

wat vindt man aantrekkelijk bij vrouw
Geschreven door Redactie

Onweerstaanbaar worden, wie wil dat niet? We hebben allemaal wel momenten dat we aantrekkelijk gevonden willen worden! Dus wat doe je? Je zoekt een sexy jurkje uit, zit een half uur voor de spiegel om je verleidelijke make-up op te doen en loopt enigszins ongemakkelijk op je mooiste hakken. Mannen zijn visueel ingesteld en gaan voor uiterlijk, toch? Hmm. Nee, niet helemaal. Natuurlijk is je uiterlijk belangrijk voor de eerste indruk, maar ook mannen willen méér, zeker als ze serieus een partner zoeken. Waarom je aantrekkelijk bent wordt -gelukkig- bepaald door hoe je je gedraagt en niet door welk jurkje je draagt of hoe hoog je hakken zijn. Wij zochten uit welk gedrag onweerstaanbaar worden voor iedereen mogelijk maakt!

Je straalt zelfvertrouwen uit omdat je tevreden bent met jezelf

Ben je gelukkig met wie je bent, dan heb je een voelbare rust over je. Mannen merken dat en vinden dat écht aantrekkelijk. Zodra je je minder zeker voelt over bepaalde dingen van jezelf, ga je ze verbloemen of ga je overcompenseren. Bijvoorbeeld met heel veel praten of proberen té sexy te zijn. En helaas, hij heeft dat snel door en zal je direct minder aantrekkelijk vinden.

Je bent ontspannen

Het is altijd spannend als je met een interessante man in gesprek raakt, maar probeer jezelf te leren juist ontspannen te zijn. Ben je te nerveus, dan gedraag je je anders dan je normaal gesproken bent. Je wordt misschien net iets té giechelig of je stelt je juist wat bot en koeltjes op. Aantrekkelijke mensen zijn relaxed en genieten van het moment. Focus je dus niet op allerlei vragen die in je hoofd spelen, over de toekomst of hoe je overkomt. Hou je vooral bezig met het gesprek zelf, het leuke gezelschap, de lekkere wijn of de mooie omgeving. De kunst om te ontspannen en genieten van het moment maakt je onweerstaanbaar!

Je zegt wat jij zelf denkt en vindt

Misschien heb je soms de neiging om een boeiende man naar de mond te praten. Je wilt het graag laten klikken en hebt de neiging om dingen te zeggen die hij graag wil horen. Nergens voor nodig! Vind hij iets leuk wat jij eigenlijk niet leuk vindt? Wees het dan gewoon oneens. Een gesprek over verschillen is vaak veel stimulerender en vooral mannen houden wel van discussiëren. Mensen vinden elkaar vaak zelfs aantrekkelijker als ze het ook oneens met elkaar kunnen zijn. Bovendien: mannen willen graag een gelijkwaardige partner, waar ze een leuke discussie mee kunnen voeren.

Je praat over jouw passies

Als je over dingen praat waar je gepassioneerd over bent, kom je helemaal tot leven; je gaat stralen, er komt een twinkeling in je ogen. Deze opwinding over wat jou drijft of motiveert in het leven is besmettelijk en maakt je aantrekkelijk.! Schroom dus geen moment om hierover te vertellen. Iedereen houdt wel van op de bank een film kijken of een strandwandeling maken. Maar die onderwerpen zijn wat saai om over te praten. Je kunt rustig vertellen over je liefde voor hagedissen of dat je de enige vrouw bij de vrijwillige brandweer bent.

Je kunt lief, zorgzaam en geïnteresseerd zijn

In essentie is elk mens dat en heeft elk mens behoefte aan liefde, zorg en aandacht. Vaak laten we het echter niet meteen zien, zeker niet in het begin. Het onderwerp lijkt een beetje te soft voor een eerste date. Maar waarom zou je het verbergen? Mannen vinden lieve vrouwen geweldig! Ze willen zeker weten of je behalve grappig, succesvol, knap en stoer ook gewoon lief bent. Hoe laat je dat zien? Met kleine dingen. Vraag door als hij iets vertelt waar hij mee zit, laat zien dat je hem begrijpt. Geef hem een complimentje over zijn kleding of zijn lach. Vraag of hij meer wil drinken als zijn glas bijna leeg is. Zo laat je zien dat je oplet, empathisch en attent bent. Het zal hem zeker opvallen en hij zal het een goed voorteken vinden.

En andersom, hoe kunnen mannen onweerstaanbaar worden? Veel vrouwen vinden dominante mannen aantrekkelijk, hoe kan dat?

Over de auteur

Redactie

2 reacties

Schrijf een reactie

X