Geluk

Aantrekkelijk gevonden worden: zó doe je dat!

aantrekkelijk gevonden worden, authentiek, datingapp, geliefd, hou van jezelf, jezelf zijn, mindfull, mindfulness, Plekk, populair
Geschreven door Redactie

Aantrekkelijk gevonden worden: wie wil dat niet? Maar vaak zijn we onzeker over ons uiterlijk. Heb je geen modellenfiguur, is je haar te dun, heb je last van puistjes? Dan voel je je daardoor misschien niet aantrekkelijk. Maar wist je dat aantrekkelijk zijn zeker niet alleen te maken heeft met je uiterlijk? Je uitstraling is net zo belangrijk. Dat is waar zowel mannen als vrouwen op letten en dat bepaalt dus voor een groot deel je aantrekkingskracht. En het goede nieuws is: wat je uitstraalt heb je voor een groot deel zelf in de hand!

Zelfvertrouwen

Een hele belangrijke factor voor aantrekkingskracht is zelfvertrouwen. Want ben je tevreden met jezelf, vind je jezelf wat waard en maak je je geen zorgen om wat anderen van je vinden? Dan zie je dat terug in je lichaamshouding, de manier waarop je praat, kijkt en lacht. Vrouwen vinden mannen met zelfvertrouwen veel vaker aantrekkelijk dan mannen zonder zelfvertrouwen. En dat is dus belangrijker dan je uiterlijk als man.

Je houding

Maar andersom werkt het ook. Stel, je loopt altijd een beetje krom en naar voren gebogen, je praat zachtjes en kijkt vaak naar de grond, dan ga je je vanzelf ook klein en nederig voelen. Je voelt je zoals je lichaam zich toont. Deze kennis kun je goed gebruiken. Leer jezelf aan om een zelfverzekerde houding aan te nemen, daarmee voel je je beter en vergroot je je aantrekkingskracht. Niet moeilijk toch?!

Vrouwelijke kant

Wat heel belangrijk is wanneer je als vrouw een potentiële partner ontmoet, is het tonen van je vrouwelijke kant. Daarmee bedoelen we een zacht en warm karakter, sensualiteit, in staat zijn empathisch te zijn, de ander aandacht te geven en je over durven te geven. Voor aantrekkingskracht tussen een man en een vrouw heb je namelijk een mannelijke en een vrouwelijk pool nodig: de man toont zijn mannelijke kant en de vrouw haar vrouwelijke. Die wisselwerking maakt het spel tussen mannen en vrouwen zo leuk.

Ontwikkel beide kanten

Zowel voor mannen als voor vrouwen geldt: ontwikkel zowel je vrouwelijke als je mannelijke kant en zet die op de juiste momenten in. Kun je goed schakelen tussen je warme, meelevende vrouwelijke kant en je krachtige, onafhankelijke mannelijke kant, dan kan je dat veel voordeel opleveren in je leven. En het vergemakkelijkt niet alleen het vinden van een partner, maar ook het in stand houden van een relatie.

Aantrekkelijk gevonden worden in de praktijk!

Kortom: ben je op zoek naar een partner en soms onzeker over je uiterlijk, probeer dan meer zelfvertrouwen uit te stralen. Je uiterlijk kun je niet veranderen, je houding en uitstraling wel! Sta lekker rechtop, borst naar voren, kijk om je heen en niet naar de grond. Je zult je er over verbazen dat je je direct zelf beter voelt, en dat anderen dat opmerken. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dit is nu eens iets wat je heel makkelijk zelf elke dag kunt oefenen! Als je ook nog leert zowel je vrouwelijke als mannelijke kant in balans te brengen en te laten zien, wordt je een echte mannenmagneet!

Er zijn nog veel meer dingen die je aantrekkelijk maken en die niets met je uiterlijk te maken hebben!

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X