Beauty Geluk

Niets is wat het lijkt

aantrekkelijk , datingapp , jumpsuit , kokosnootjes, lekker wijf ,Niets is wat het lijkt, Plekk, Red Hothead ,reizen , make-up
Geschreven door Red_Hothead

Jumpsuitje, check! Make-upje, check! Bruine benen, check!

Ik zie een verdomd lekker wijf in de spiegel en ben meer dan content met mijn spiegelbeeld. De zon schijnt, de lucht is strakblauw, ik zweet mijn billen uit mijn string en voel me belachelijk vrolijk! Ik stap naar buiten, glimlach naar de zon, start een lekker muziekje en pak mijn fiets uit het fietsenrek. Dat die er nog staat na 5 maanden is een wonder en mijn glimlach wordt nog breder. Nog even en ik scheur mijn bek uit, van mijn mondhoeken tot aan mijn oorlellen. Neuriënd begin ik te fietsen.

“Ik verdien het om bekeken en begroet te worden, goddamnit! Ik heb niet voor niets zo mijn best gedaan op mijn outfit en ook mijn make-up zit flawless!”
Na een paar minuten toetert er een auto naar me, twee mannen kijken me aan en beginnen te zwaaien. Enthousiast zwaai ik terug terwijl ik verder fiets. Ik zie nekken verrekt worden om naar me te kijken en ik begrijp het, ik voel me fantastisch en ik zie er vandaag ook gewoon uit om door een ringetje te halen. Ik zou mezelf wel doen, zeg maar. Ik verdien het om bekeken en begroet te worden, goddamnit! Ik heb niet voor niets zo mijn best gedaan op mijn outfit en ook mijn make-up zit flawless!

Ik word ingehaald door een jongen, hij steekt zijn duim op en zegt wat tegen me. Door de muziek in mijn oren versta ik hem niet en dus haal ik mijn earplugs eruit. Voor ik het weet zit ik een gesprek over van alles en nog wat en tien minuten later vraagt hij of hij mijn telefoonnummer mag. Nee. Toch voel ik me gevleid.

Als bij het oversteken een man bijna met zijn auto tegen een lantaarnpaal aanrijdt terwijl hij me nakijkt, ga ik bijna naast mijn schoenen lopen. Maar ik zit op de fiets en dus gaat dat niet. Vijf maanden reizen heeft me goed gedaan, denk ik terwijl ik mijzelf in een etalage bekijk. Goedkeurend bekijk ik mijzelf en het jumpsuitje dat ik aan heb. Het kledingstuk sluit mooi aan rondom mijn lichaam en… blijkt volledig in mijn bilnaad te zitten.

NOOOOOOOOO! Mijn kokosnootjes steken vrolijk uit de jumpsuit en blijken al 10 minuten gedag te zeggen tegen heel freaking Utrecht! Ik ben weer terug hoor mensen, joe joe! Niets is wat het lijkt Niets is wat het lijkt

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X