Geluk Relaties

Mannen met humor: goed idee!!

de ware, geliefde, grappige man, humor, humor in relatie, lachen, man met humor, samen lachen
Geschreven door Redactie

Mannen met humor zijn goed gezelschap, althans als hun humor niet te cynisch is of gericht op (het belachelijk maken van) jou of anderen. Een relatie met een grappige man is daarom een goed idee! Hier zijn 10 redenen om voor een vriend met humor te gaan:

1. Hij verrast je

Je weet nooit wat je kunt verwachten van hem, welk antwoord hij zal geven, welke opmerking hij zal maken. Hij zal je steeds verrassen met zijn humor. Het zal niet vaak saai met hem zijn.

2. Hij kan je opvrolijken

Hij zorgt voor een goede sfeer, omdat hij het zelfs in moeilijke tijden licht houdt met zijn grapjes. Hij kan goed relativeren. Heb je een pesthumeur, dan kan hij je met een goede inside joke weer snel opvrolijken.

3. Hij is waarschijnlijk intelligent

Grappige mensen zijn meestal intelligent. Ze hebben een creatieve manier van denken en dagen je uit met steeds weer nieuwe grappen. Hij houdt je daarmee scherp.

4. Hij kan tegen een geintje

Maak jij hem op een grappige, maar onschuldige manier belachelijk, dan zal hij niet snel op zijn teentjes getrapt zijn. Hij zal je begrijpen en zal zich niet snel beledigd voelen. Het is prettig als je grapjes over elkaar kunt maken in een relatie.

5. Mannen met humor kunnen om zichzelf lachen

Mannen met humor kunnen grappen maken over zichzelf maken en nemen zichzelf waarschijnlijk dus niet te serieus. Ook zichzelf relativeert hij dus. Een goede eigenschap!

6. Jullie kunnen samen comedy’s kijken

Het is heerlijk om samen op de bank een leuke comedy te kijken. Hebben jullie dezelfde smaak qua grappige tv-programma’s, films en cabaretiers dan kunnen jullie regelmatig samen lachen om nieuwe shows en afleveringen. Of kijk weer eens een oude aflevering van Friends, Seinfeld, The Big Bang Theory of How I Met Your Mother, soms kun je je al verkneukelen als je weet wat er komen gaat. Een comedy is ook altijd goed voor een running gag, jullie persoonlijke terugkerende grapje.

7. Hij begrijpt je humor

Een saaie man zal je grappen waarschijnlijk niet begrijpen, ook al is die man nog zo knap. Maar mannen met humor zullen je humor begrijpen zodra die over je lippen rolt. En hij kan er meteen een leuke grap bovenop doen.

8. Jullie kunnen samen gek doen

Misschien moet je er een beetje aan wennen. Maar na een tijdje zullen jullie steeds beter in staat zijn om complete mafkezen te zijn in elkaars aanwezigheid. Heerlijk om zo helemaal jezelf te zijn en onnozel te doen. Het is heel gezond om af en toe eens goed te lachen en het versterkt jullie band. Je wordt er gewoon echt gelukkig van!

Mannen met humor, goed idee dus! Wist je dat ook mannen die lezen heel geschikt zijn? Lees het hier!

Over de auteur

Redactie

1 reactie

  • Nou vrouwen van Nederland, ik ben zo’n persoon, waar zijn jullie? Ik wil wel weer eens lachen, maar dan niet alleen, samen met jou!. Helaas zijn deze vrouwen bijna niet te vinden!

Schrijf een reactie

X