Beauty Gezondheid

De sauna

dating app, datingapp, Plekk, Red Hothead, sauna
Geschreven door Red_Hothead

De sauna. De plek waar je lekker ongegeneerd in je blote titties rond kunt lopen, met een bos haar op je dot en de wind door je schaamlippen. Heerlijkheid. Tenminste, als je hier van houd dan.

Plekk, dating app, dating, daten, date, app, inchecken

Voor een bezoek aan de sauna is het handig als je niet heel preuts bent of een beetje vies van naakt, want de piemels, schaamlippen, balzakken, borsten en anussen vliegen je om de oren.

Sommige borsten lijken letterlijk te kunnen zweven, terwijl de tepels de grond afspeuren. Wel handig zulke borsten; als ze in de weg zitten kan je ze zo, hoppa, over je schouder naar achteren klappen. Aantrekkelijk is het echter niet en mocht ik ooit zulke borsten krijgen dan zal ik serieus plastische chirurgie overwegen.

Je gaat naar de sauna voor de ontspanning, de rust en het reinigen van je lichaam. Maar mensen, hoe moet je in godsnaam ontspannen als er tegenover je een man zit die de leeftijd van je vader, of nog ouder, heeft en die je constant helemaal checkt? Van boven naar onder en weer terug en dat dan de hele tijd? Zo één waarvan je weet dat hij die avond de hand aan zichzelf gaat slaan met jou in gedachten?

Geloof me, dan zit je er niet heel ontspannen bij. Of je moet op oudere mannen vallen en een beetje exhibitionistisch zijn, dan is het wel spannend. Kijk, op een oude fiets moet je het leren, zeggen ze, maar dan moet hij nog wel een ferme, goede stang hebben, anders heb je er zo weinig aan.

“Niemand die weet wat voor paddenstoelen er leven onder die dikke speklaag, misschien zit kabouter spillebeen er wel onder, je weet het niet”
Voor het reinigen van je lichaam kan je het saunabezoek ook wel laten. Want dat zweten mag dan wel goed voor je zijn, daarna neem je een duik in een chloorbad en ruik je een maand lang naar een lopend chloortabletje.

En wat dacht je van al die huidschilfers en schimmels, die iedereen met zich meebrengt en waar jij dan lekker met je tere vagijntje in zit te weken? Niemand die weet wat voor paddenstoelen er leven onder die dikke speklaag, misschien zit kabouter spillebeen er wel onder, je weet het niet. En op zich is dat maar goed ook, je wilt niet alles weten.

Voor je rust kun je echter prima naar de sauna gaan. Iedereen zit in een sauna alsof ze aanwezig zijn op een begrafenis: rechtop, stil, en met serieuze blikken. Je durft er bijna niet te ademen, zo serieus wordt het genomen. En niet ademen in een sauna, of in het algemeen, is gevaarlijk. Dan ga je dood. Naakt. Tussen oude, geile mannen en beschimmelde kutten. Zo wil je niet ten einde komen. Denk ik.

Goed, nu kan ik wel klagen over kijkende mannen in de sauna, maar eerlijk: naar mij kíjken ze tenminste. En andersom, ik kijk ook. Afgelopen donderdag bijvoorbeeld. Man, man, man, ik heb me toch een paar goede billen gezien en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik mijn blik heb mogen laten vallen op een sublieme pik.

Stel je dit voor: badjas open, sixpack, licht getint, massive cock. Dat dus. En een mooitje, niet te doen! En dat dus in slappe toestand, kun je nagaan! Ik zal hem nooit vergeten. Dankbaar, dat ik dit heb mogen aanschouwen.

Zo kan het dus ook, hè? Dat goed uitziende mensen zichzelf naar de sauna begeven en dat je die dan, zomaar in het wild, mag aanschouwen. En ja, dan ben ik dus net zo erg als die mannetjes. Can’t help it. Helaas gebeurt dit te weinig en zit je de halve dag te kijken naar uitgezakte lijven, héél veel haar en mensen met psoriasis. Kunnen ze niets aan doen, maar het is wel een beetje jammer.

En toch mensen, ik houd van de sauna. Want eerlijk: je denkt niet aan die viezigheid, loopt gewoon weg van kijkende mannetjes (of maakt er een extra show van, wat voor jou werkt) en relaxt hem gewoon keihard.

Op een gegeven moment merk je die verschrompelde penis, die naast je komt bovendrijven in het zoutwaterbad, niet eens meer op. Kijk je er niet meer van op dat je een grot inkijkt tijdens de lunch. Trek je je neus niet meer op voor die anus in je gezicht, wanneer iemand achterstevoren via het trappetje het zwembad in komt.

Ineens voel je je een stuk aantrekkelijker dan ooit tevoren. En één ding weet je zeker: ouderdom doet niet veel goed voor het lichaam!

 

Wil je meer lezen van Red Hothead, bezoek dan eens haar website.

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X