Mannen

De eerste keer een date thuis!

Geschreven door Redactie

Helemaal geen gek idee: de tweede of derde keer dat je hem gaat zien een date thuis bij hem afspreken. Het excuus: zijn kookkunsten bewonderen. De waarheid: je kunt niet wachten om zijn huis te zien! Want zijn huis zegt van alles over hem! Hoe gedraagt hij zich thuis, hoe is het ingericht en wat vind je er allemaal? Dit wil je in ieder geval NIET ontdekken als je hem voor het eerst thuis gaat ontmoeten!

1.Hij opent de deur en je ogen worden meteen naar beneden getrokken… hij draagt pantoffels in de vorm van tijgerpoten! Ai, niet heel sexy, had hij beter nog wat langer mee kunnen wachten!

2.Of… het valt mee met die tijgerpoten, maar zijn grote teen steekt door een gat in zijn sok. Hmm. Wat moet je daar van denken? Hij voelt zich meteen wel érg op zijn gemak en neemt nu al niet de moeite om sokken zónder gaten uit te zoeken? Een date thuis is dan iets te relaxed opgevat!

3.Leuk dat hij vertelde dat hij van kunst hield, maar dat enorme vrouwelijke naakt in de slaapkamer! Ligt een beetje ongemakkelijk, je slaapt vanavond wel thuis!

4.Een topavond gehad en jullie rollebollen de slaapkamer in. Oh: er liggen twee vieze onderbroeken en drie paar sokken van afgelopen dagen op de grond. Ineens heb je geen zin meer.

5.Iieek!! Wat is dat voor vlek op de muur? Rustig blijven! Het is vast rode wijn of zo! Ik moet écht minder thrillers gaan kijken!

6.Je moet snel een zenuwplasje doen zodra je binnenkomt en je vindt een stapel Donald Ducks op een plankje in zijn wc. Een Playboy of een naaktkalender, OK! Het is een man. Maar Donald Duck?!!

7.Om in het kleine kamertje te blijven: de bril van zijn wc staat omhoog. Hmm, dat voorspelt weinig goeds over de hygiëne hier! Ligt er wel zeep bij het wastafeltje? Huh, waar is de handdoek??

8.Altijd leuk, even in de boekenkast kijken! Ehm… hé… waar is de boekenkast? Er is geen boekenkast? Zo levert een date thuis erg nuttige informatie op…

9.Hij leidt je trots rond door zijn knusse appartementje en in de keuken zie je nog een bord met restjes lasagne van gisteravond. Althans dat hoop je, misschien is het van eergisteravond! Hij kan dan wel een keukenprins zijn, maar wil hij jou misschien alleen voor de afwas hebben?

10.Jullie hebben een geweldige avond gehad, het is al laat en je blijft bij hem slapen. Zonder bijbedoelingen! Op je kussen vind je een lange blonde haar. Die kán niet van hem zijn! Van wie wel??

11.Dezelfde categorie: je sneakt de badkamer in en je kan het niet laten even rond te neuzen. Oeps: van wie is die BH in de wasmand?? Is hij toch anders dan je ingeschat had? Maatje 70A, van zijn moeder kan dat niet zijn toch?!

12.Over moeders gesproken: op zijn koelkast vind je een briefje geplakt: “Vergeet je niet een appeltje te eten, ik heb er 3 in je groentenla gestopt. Kusje Mams”.

13.Je zoekt nog even verder in de badkamer en je vindt zowel een dagcrème, een nachtcrème als een scrubcrème voor mannen. Is hij zó ijdel? Ineens stel je je hem voor als hij zich scrubt. Weird…

14.Zijn woonkamer lijkt meer op de Mediamarkt dan een kamer waar je gezellig kunt zitten. Groot scherm, sound surround system, Playstation, decoders, joysticks… En waar moeten jullie gaan zitten? Als je al niet over al die bedrading gestruikeld was!

15.Hmm, je gaat op de bank zitten en ziet een vreemde vlek. Jak, dat lijkt wel…? Nee dat zal het toch niet zijn?! Maar het lijkt er zó op! Snel een kussen er op leggen. Oh, er zijn geen kussens!

16.Huh? De koelkast is bijna leeg! Wat gaan we eten dan straks?! Oh ik zie het al, het vriesvak is overvol…

17.Het voelt fout, maar toch… Hij is even naar de wc en je opent met kloppend hart snel wat laatjes. Hé, wat is dat? Of beter gezegd, WIE is dat?? Een fotolijstje van hem met een aantrekkelijke meid? Heeft hij nou snel die foto met zijn ex weggemoffeld? Of is het misschien geen ex?

Nog meer date blunders lezen? Volg de link!

Over de auteur

Redactie

1 reactie

Schrijf een reactie

X