Mannen

Zo herken je ‘Good Guys’

signalen dat je relatie eindigt
Geschreven door Redactie

Het lijkt soms wel of hij echt niet bestaat: die leuke vent die aan al je verwachtingen voldoet en daadwerkelijk op zoek is naar een serieuze relatie. Iemand die geen player is, geen bindingsangst heeft en niet na een paar leuke weken ineens weer spoorloos verdwenen is. Heb jij ook het gevoel dat ze niet bestaan? Onterecht! Ze zijn er wel, maar je moet ze weten te vinden! Hier zijn 7 signalen dat je met een ‘good guy’ te maken hebt!

Hij stelt échte vragen

En dan bedoelen we niet een standaard setje vragen over je werk en je hobby’s. Hij laat zien dat hij écht meer over je wil weten, omdat hij dóórvraagt. Dat betekent allereerst dat hij luistert en vervolgens geïnteresseerd is om nog veel meer te horen. Zijn nieuwsgierigheid naar jou is niet te temmen!

Hij noemt regelmatig je voornaam

Als hij meer in je ziet dan een leuke scharrel, dan zal hij je voornaam regelmatig noemen. Luister goed naar hoe hij je naam uitspreekt! Klinkt heerlijk toch? Het is tegenwoordig een zeldzaamheid. Zijn plezier in het uitspreken van je naam is een goed teken!

Hij stelt zich open

Leuk dat hij de deur voor je open houdt. Maar belangrijker is of hij zichzelf openstelt voor jou. Als hij niet terugdeinst voor moeilijke of persoonlijke onderwerpen zit je goed! Mijd deze onderwerpen dus niet, ze zijn een goede test!

Hij is geïnteresseerd in je familie

Good guys zijn niet bang voor de toekomst! Daarom is hij ook geïnteresseerd in jouw familie. Want, hij verwacht die op een dag te gaan ontmoeten. En met net zo veel gemak beantwoordt hij jouw vragen over zijn eigen familie.

Hij houdt je scherp

Hij maakt enthousiasme in je los, provoceert je soms en daagt je uit. Je moet bijna op je tenen lopen om hem te volgen! Jullie gesprekken zijn geanimeerd en staan bol van de spanning. Dat kan alleen als hij oprecht voor je valt!

Hij begrijpt goed wat je zegt

Een echte good guy neemt geen genoegen met ‘Het is OK’. Hij heeft het feilloos door als je iets dwars zit en doet daar ook iets mee in plaats van het te negeren. Geen schijn van kans dat jij je kleine en grotere problemen voor hem kunt verbergen.

Jouw leven blijft jouw leven

Hij vindt jouw carrière, je gekke hobby’s en gewoonten leuk en respecteert die. Net als je uiterlijk. Hij wil je niet veranderen, maar is geïnteresseerd in hoe je echt bent en gunt je je eigen leven. Hij wil het verrijken, niet overnemen.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X