Daten online Datingtips

Wat een man moet weten voorafgaand aan een Tinderdate (4)

berichtje , dateproces, datingapp, datingtips, flirt, fun, Inge , inzicht, Jaloezie, onzeker , onzekerheid, Plekk , profielfoto, profieltekst, sexy foto, tinderdate , Wat een man moet weten
Geschreven door Inge

De vorige keren heb ik het gehad over de profielfoto’s en de profieltekst op een datingapp (deel 1), hoe je in gesprek komt met elkaar (deel 2) en over de date zelf en wat je na afloop zou moeten doen (deel 3). In dit laatste deel (4) krijg je nog een aantal belangrijke do’s en don’ts en overige datingtips. Mannen, doe er je voordeel mee 🙂

Do’s en don’ts en overige tips

  • Wat wij echt niet leuk vinden: door jou gebruikt worden als rebound! Is dat het geval, dan komt er een moment dat je dit toch zal moeten vertellen. Dan zij wij diep en diep teleurgesteld en holt ons zelfvertrouwen hard achteruit.
  • Ook onverwacht vermelden dat je terug naar je ex wilt valt slecht en is heel pijnlijk. Dus houdt daar rekening mee of zoek een vrouw die ook in haar profieltekst heeft staan: “Ik zoek niks serieus, ik zoek fun”.
  • Als wij vrouwen meegaan in jouw “fun-intentie” doen wij dat meestal omdat we ons kut voelen of omdat we onzeker zijn. Laat dan ook zeker wat van je horen na de daad! Doe je dat niet, dan maakt dat het alleen maar zwaarder voor ons.
  • En kom überhaupt opdagen. Zeg niet een dag van tevoren dat je ziek bent of dat je moet werken. Wij ervaren dat sowieso als smoesje, ook al is het de waarheid.
  • Waag het niet om tijdens de date actief te zijn op een datingapp. Wij vinden het echt kut als het Tinderfiguurtje op je mobiel plopt en er op die manier achter komen dat wij niet de enigen zijn met wie je date.
  • Kijk niet naar andere vrouwen terwijl wij een afspraak hebben.
  • Als jou wordt gevraagd of je nog wat leuks gaat doen en je gaat met een vrouwelijke collega / vriendin uit, zeg dan gewoon dat je met een “vriend” op stap gaat. Dat voorkomt onzekerheid en jaloezie.
  • Als we een foto sturen van “ons nieuwe jurkje” is dat eigenlijk gewoon een excuus om een sexy foto te sturen. Stuur dan een flirt terug.
  • Zeg een dag of twee voor onze date: “Ik heb zin in donderdag” Dit stelt ons gerust, we weten dan dat de date echt doorgaat. Tot de laatste dag zijn we namelijk onzeker dat je afzegt. “Stille app dagen” vlak voor de date zijn dan ook not done!

Nou, succes mannen! Ik hoop dat jullie hiermee een beetje inzicht hebben gekregen in de gedachten van de vrouw tijdens het hele dateproces. Zo wordt het voor ons hopelijk allemaal wat makkelijker. Tinderdate Tinderdate Tinderdate

 

Over de auteur

Inge

Hallo! Ik ben Inge, 28 jaar en ben sinds een jaar weer single na een relatie van bijna 10 jaar.
Het alleen zijn is weer even wennen, ik vind het helemaal niks. Maar ik heb wel mijn “nieuwe zelf” ontplooit, ik ben 15 kilo afgevallen en ben een losser, relaxter persoon geworden.
Nu ik meer straal en een mooier figuur heb merk ik dat ik op de verschillende datingapps in de smaak val. En dat doet me goed. Door die ruim 350 matches ben ik vrij selectief geworden met wie ik date en met wie niet. En dat is maar goed ook, want je moest een weten wat voor freaks ik onderhand al hebt ontmoet…

Schrijf een reactie

X