Overig

Opvallend nieuws als je graag leest!

plekk lezen vrouw ontmoeten
Geschreven door Redactie

Elke relatie begint ergens. Met een ontmoeting, een eerste kennismaking, een eerste gesprek. Vind je dat je toe bent aan een relatie, dan is het dus belangrijk om regelmatig de deur uit te gaan. Op de bank thuis met je spannende boek of voor de TV zul je niet snel iemand tegenkomen!

Maar er is een groot misverstand, dat je ‘s avonds moet gaan stappen om iemand te ontmoeten, en bijvoorbeeld succesvol aan te spreken. Het uitgaansleven blijkt namelijk helemaal geen geweldige context om met iemand in gesprek te raken. De allerbelangrijkste reden: vrouwen gaan vooral uit om een gezellige avond te hebben. Om bij te praten met vriendinnen of vrienden en te ontspannen. Daarnaast is het vaak heel erg druk en lawaaierig en kun je jezelf dus moeilijk verstaanbaar maken. En het is dan helemaal niet zo makkelijk om iemand zomaar aan te spreken!

Waar ontmoet je iemand? 

Er zijn dan ook veel geschiktere locaties om in gesprek te raken. Plekken waar je een echte aanleiding hebt om wat informatie uit te wisselen of te delen dat je beiden iets leuk vindt. Dit zijn wat voorbeelden:

  • De boekwinkel, een boekenmarkt of de bibliotheek: vertel haar dat dat boek dat zij bekijkt heel goed is!
  • De markt: vraag haar of zij bij deze marktkraam eerder olijven gekocht heeft en of ze die aanbeveelt.
  • De sportschool: wijs haar er op dat ze haar armen net iets horizontaler kan houden bij die oefening, dan loopt ze minder kans op blessures!
  • De supermarkt: glimlach naar haar en vertel dat jij die pastasalade gisteren ook hebt gegeten!
  • In de rij voor een concertkaartje: vraag haar welk nummer zij het mooist vindt en of ze de band al eerder live heeft gezien.

Het is veel makkelijker een gesprek te starten, als je iets gemeen hebt. Een boek, een voorstelling, dezelfde liefde voor een lekker gerecht. Noem maar op. Vaak denk je misschien dat de ander geen tijd heeft voor een praatje of geen interesse heeft. Probeer het maar eens en je zult zien dat dit meestal niet het geval is!

Nu denk je misschien: OK, maar hoe groot is nou de kans dat ik een leuke vrouw tegenkom in die bibliotheek, dat leuke delicatessen winkeltje of in de supermarkt? Daar hebben wij iets op gevonden! Na lang brainstormen, interviewen, puzzelen, coderen, testen, zwoegen en zweten willen we je graag voorstellen aan… Plekk! Onze slimme en innovatieve app die ervoor zorgt dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Precies zoals we het net beschreven vind je met Plekk iemand die naar dezelfde plekken gaat als jij. Je hoeft er alleen niet meer tegelijkertijd te zijn!

Waar je komt bepaalt wie je bent

Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: ze zeggen iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete boekwinkel dus, of de openbare bibliotheek. Maar ook een museum, park, sportclub, koffiebar, bioscoop of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Bij je check-in kun je een tekst of foto achterlaten, maar dat moet niet. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was! De app doet ook suggesties op basis van je incheckpatroon om je op weg te helpen.

Downloaden is gratis

Alle basisfuncties van Plekk zijn gratis te gebruiken: inchecken, check-ins van anderen bekijken, matches vinden en met andere singles chatten. Met de premium functies kan je nog net iets meer. Zo is er een mogelijkheid om in te checken op plaatsen waar je op dat moment niet bent. Ben je bijvoorbeeld in Amsterdam, maar wil je graag inchecken bij het Groninger Museum? Dan kan dat met de premium zoekfunctie. Met Trendin’ Checkins kun je bovendien inchecken op een film, boek, festival of iets anders dat tijdelijk hot and happening is. Bijvoorbeeld, in December kun je inchecken op het boek De Greppel van Herman Koch. Ben je bekend met de superlike van Tinder? Dan zul je die terugvinden op Plekk, maar wij noemen dat een Wow! Daarmee geef je aan dat je onder de indruk bent van iemand en graag kennis zou willen maken.

En nu… Plekk gezellig maken!

Nu hebben we jullie hulp nodig om Plekk gezellig te maken. Want een app om anderen te ontmoeten moet gevuld worden met leuke singles! Ja, daarmee bedoelen we ook jou! En misschien ken je nog anderen die je het gunt een leuke partner te ontmoeten. Vertel het door dus!

Waar vind je Plekk dan?

Plekk is te downloaden in de app-stores. Dus download de app en begin met inchecken op jouw favoriete locaties! Je vind de downloadknoppen hieronder:

app-storenl_badge_web_generic

 

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X