Overig

Waar ga je uit eten met je date?

waar ga je uit eten
Geschreven door Redactie

Een blind date: spannend! Want je weet niet wie je gaat ontmoeten. En zelfs als je iemand gesproken hebt op een dating-app, is die eerste date spannend. Je hebt nog geen idee hoe je date in het echt is. Het kan een schot in de roos zijn, maar ook een deceptie! En dan is er ook nog die vraag: wáár ga je uit eten met je date?

Nog meer spanning?

Weet je niet waar je je date mee naartoe moet nemen? Of misschien is de spanning van een date voor jou niet genoeg?! Dan kun je een extra verrassingseffect aan je date toevoegen! Plekk is namelijk vanaf nu een match met SupriSeat! Op SurpriSeat.nl kun je samen met je date een verrassingsdiner in een restaurant boeken, zonder te weten waar je heen gaat.

Check in op SurpriSeat!

Binnen onze dating-app Plekk vind je de bekende lijst met check-ins op plekken bij jou in de buurt, of met concerten en festivals. Bij de Trending Check-ins vind je nu de SurpriSeat check-in. Als je daarop incheckt,  weten je potentiële matches meteen dat je van verrassingen houdt! Heb je een match, dan kunnen jullie zelf op SurpriSeat.nl een verrassingsdiner boeken.

Waar ga je uit eten met je date? Laat je verrassen!

SurpriSeat zoekt vervolgens een restaurant in Amsterdam of Rotterdam dat bij jullie voorkeuren past. Twee uur voordat je in het restaurant verwacht wordt, hoor je waar je met je date naar toe gaat! Niet alleen de keuze voor het restaurant wordt jullie uit handen genomen, ook het menu wordt als verrassing bij jullie op tafel gezet! Altijd verrassend, maar natuurlijk passend bij jouw smaak en rekening houdend met jullie eventuele dieetwensen.

Probeer het meteen!

Signed, sealed and delivered is jullie date! Lijkt jou dit een mooi vooruitzicht? Check dan in met Plekk op de SurpriSeat check-in, vind een match en laat je verrassen! Vergeet niet ons te laten weten hoe het was!

Misschien durf je zelf nog niet zo goed? Blijf dan nog even lekker zitten en kijk hoe anderen de spanning opzoeken! Bij Plekk maakten we de double blind datingshow: daarbij is niet alleen je date een verrassing, maar ook de locatie waar je geblinddoekt heen gaat! Of lees deze blog van Maartje over haar belevenissen als ze alleen gaat uit eten.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X