Reizen

I’m back! Terug van weggeweest!

avontuurlijk, back, chocola, familie , kleding , naakt , ontbijt , reis, reizen, scheermesjes , terug van vakantie, tandenborstel, Terug, thee , vakantie , vrienden , wijn , Red Hothead
Geschreven door Red_Hothead

Zo, daar ben ik weer, hoor!

Niet alleen op Plekk magazine ben ik terug, maar over tientallen uren ben ik ook daadwerkelijk terug in Nederland. Ik wil er eigenlijk niet teveel aan denken, want mijn hart bloedt en de tranen zitten hoog. Kortom, ik ben in de rouw.

‘Denk aan de fijne dingen thuis, blijf positief’, krijg ik als advies van mensen die nooit op reis zijn geweest en die eigenlijk dus geen flauw idee hebben waar ze het over hebben. Maar goed, er zit wat in. En ja, er zijn natuurlijk echt wel wat dingen waar ik naar uit kijk. Lezen jullie mee?

1Schone wc’s! Gewoon kunnen kakken en plassen wanneer je moet en daarbij gewoon met je billen op de bril kunnen zitten in plaats van dat je allerlei acrobatische trucs moet uithalen om ervoor te zorgen dat je schaamlippen de wc-bril niet raken en je broekie niet op de grond valt in andermans zeik. Genieton!

2Naakt door het huis lopen. Jaahaa!! Zodra ik thuis ben gooi ik al mijn kleren uit en ga ik naakt dansend mijn huisje door! EINDELIJK!

3Mijn elektrische tandenborstel. Na maanden poetsen met een (veel te harde) normale tandenborstel is het tandvlees rondom sommige tanden zodanig teruggetrokken dat het tot op mijn tenen hangt. Ik breek mijn nek erover man, niet te doen. Ook gutst het bloed na iedere poetsbeurt mijn mond uit. Ik ben al vijf liter verloren, ik heb inmiddels al een bloedtransfusie gehad (zijn jullie al donor trouwens? Doen hoor, daar kan je mijn leven mee redden!).

4Goede scheermesjes! Meine gutte, die dingen zijn in Azië zo ontiegelijk bot. Je mag van geluk spreken wanneer je je benen geheel glad krijgt, maar je moet er over het algemeen maar genoegen mee nemen dat er tientallen stroken haar op je benen blijven zitten. Top!

5De hele dag thee drinken, op ieder moment van de dag dat je er zin in hebt! O yessss! Hier kijk ik zó naar uit!

6Chocolade! Echte, smaakvolle chocolade! Kennen ze in Azië niet zoals wij dat kennen en als je dan bekende merken tegenkomt en denkt lekker je tanden te zetten in bijvoorbeeld een KitKat, is het van die goedkope shit chocolade. Voordeel, je bent meteen van je verslaving af!

7Wijn! Goede, echt lekkere wijn!

8Aantrekken wat je wilt, wanneer je wilt. En dat je kleding dan schoon in de kast op je ligt/hangt te wachten. Love it!

9Thuis eten. Je eigen ontbijt, lunch en avondeten maken en daar niet de deur voor uit hoeven. Nu al zin in een broodje pindakaas met vruchtenhagel!

10Mijn allerliefste vrienden en familie! Ze staan natuurlijk op nummer 1, want alle bovenstaande dingetjes zijn nog veeeeel leuker met hen erbij. Behalve het kakken dan, van dat moment ga ik lekker in mijn eentje genieten!

Waar kijk jij het meest naar uit na een reis/vakantie?

xoxo

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X