Reizen Seks

Dingen waar ik tegenaan loop bij het backpacken

backpacken, cocktail, datingapp, luizenleventje, lust , lustgevoelens ,men juice, plakkers , Plekk, Red, reizen, seks
Geschreven door Red_Hothead

Hoi jongens en meisjes!

Ik ben vandaag precies een maand van huis en ik kom nog lang niet terug! Mocht je het gemist hebben, ik reis momenteel door Zuidoost-Azië en op het moment dat ik dit schrijf zit ik in Kuala Lumpur, Maleisië! Het backpacken bevalt me tering goed en als het zo blijft kom ik nooit meer naar huis. Nou ja, misschien nog één keertje dan, om mijn spullen op te halen en de rest te verkopen.

Zon, zee, strand, stad, tering lekker eten (ik moest er even bij vloeken om aan te geven hoe enthousiast ik ben) en het ontmoeten van fijne mensen, ik doe het allemaal! Ik geniet dus met volle teugen (had je niet door, hè?), maar ben de afgelopen maand ook tegen wat dingetjes aangelopen, waar ik zo 1, 2, 3 geen oplossing voor weet. Lezen jullie mee?

Lustgevoelens

Bruin getinte huid, schaarse kleding, zand onder je voeten, cocktail in je hand, een ondergaande zon en voor je het weet heb je behoefte aan men juice. Nu kunnen die gevoelens mij ook overvallen terwijl ik aan een kop thee zit, een dikke wintertrui draag en mensen rondom mij lijkbleek zien, jullie kennen me. Maar thuis weet ik er wel raad mee. Hier is het toch wat lastiger. Ja, je kunt natuurlijk een Aziaat of een andere backpacker aan zijn dreadlocks van de straat plukken en zijn men juice eruit trekken, maar net als in Nederland voldoen de meeste mannen dan toch niet aan de eisen of hebben ze simpelweg niet het gezicht om op te willen zitten. In Nederland zou je je dan ff lekker terugtrekken op je kamertje en de hand aan jezelf leggen, maar in een dorm is dat toch net even wat ongemakkelijker. Bedden met een gordijntje ervoor kunnen uitkomst bieden, maar echt lekker ontspannen vingeren is er niet bij hoor!

Plakkers

Platjes?? Nee, plakkers. Van die type backpackers die oh zo graag alleen op reis wilden gaan, maar vooral niet alleen willen zijn en dan dus aan je gaan plakken. “Wat ga jij vanavond doen? En morgen? Misschien kunnen we dan samen daar en daar heen gaan??” NEE! Laat me met rust! Plakkers zijn zelden leuke mensen, weet je. Ze zijn onzeker (niks mis mee, maar liever niet op mij projecteren), afhankelijk en vaak hebben ze ook een kutkarakter. Leuke mensen plakken niet namelijk. Of tenminste, bij hen voelt het niet als plakken aan. Plakkers begrijpen hints ook niet en voelen de sfeer niet aan, zeer frustrerend. Je wordt bijna gedwongen in hun gezicht te schreeuwen dat je nog liever een stoeptegel tongt dan samen de honderdduizendste tempel bezoekt. Als blijkt dat ze precies dezelfde route als die van jou op het oog hebben is het feest helemaal compleet. Om van te janken, die plakkers!

Keuzestress

De keuze is reuze in backpackersland. Je bent overal binnen een poep en een scheet (oké dat is niet helemaal waar, meer als een harde keutel waar je een uur voor perst) en het kost geen drol (ik zit geloof ik in mijn poep-en-plas fase). Had je eigenlijk bedacht naar Indonesië te gaan, hoor je ineens goede verhalen over Vietnam en Laos. En laten die twee landen nou ook weer super dichtbij te zijn, keuzes, keuzes… Heb je eindelijk besloten wat je volgende stap gaat zijn, moet je alleen nog even uitzoeken hoe. Stressvolle momenten terwijl je eigenlijk een luizenleventje leidt. Neem ik nog een cocktail of ga ik voor een bucket? Zal ik nog een ijsje nemen? Dat soort ‘problemen’.

 

Bekijk ook de derde aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X