Daten Reizen

De Belgische Anthony Tindersurfte heel Europa door

tindersurfing, tindersurfen , tindersurfte, reizen, datingapp , Plekk, datingapp Plekk
Geschreven door Redactie

Niet couchsurfing, maar Tindersurfing, dat leek hem wel wat. De 25-jarige Brusselaar verbleef deze zomer twee maanden lang bij 21 verschillende Tinderdates in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Slovakije, Hongarije, Tsjechië en Polen.

“Het was de zomer tussen het einde van mijn studie en het begin van mijn marketingbaan en ik wilde nog even van mijn vrijheid genieten. Ik had verschillende ideeën voor een massive roadtrip, maar toen ik Tindersurfen had bedacht wist ik dat het een fantastische manier van reizen zou zijn. Niet alleen omdat ik er geld mee zou besparen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken.”

Hoe het werkt? Voordat hij in een nieuwe stad aankwam, veranderde hij zijn locatie op Tinder. Zo kon hij vrouwen vinden die daar woonden. En dan was het gewoon een kwestie van matches afwachten.

“Ik was niet heel kritisch, want het ging me in de eerste plaats om een slaapplek. Maar het was natuurlijk leuker als mijn gastvrouw ook aantrekkelijk was. Twee of drie keer lukte het niet om een slaapplek te vinden en swipete ik op een gegeven moment iedereen naar rechts. Een keer is het echt niet gelukt, in Wenen. Maar toen ben ik meteen doorgegaan naar Bratislava, waar ik wel al een host had.”

“Ik moest een beetje efficiënt te werk gaan en kon niet uren gaan chatten met iedereen. Daarom had ik een trailer video gemaakt. Die stuurde ik dan toe, met de vraag erachteraan of ze mijn gastvrouw wilde zijn.”

Natuurlijk waren de reacties gemengd. De meeste reacties kwamen neer op: “Leuk, maar niks voor mij. Succes nog.” Maar er waren ook negatievere reacties, de match werd direct opgeheven of hij werd beledigd. Maar gelukkig voor hem waren er veel meiden die wel ‘ja’ zeiden.

Net als echte Tinderdates klikte het de ene keer beter dan de andere keer en belandde hij bij de een wel in bed en sliep hij bij de ander op de bank. Hij vond het allemaal prima.

Hij geeft toe dat het voor mannen veiliger is dan voor vrouwen en raadt het vrouwen dan ook af om te Tindersurfen.

H ij werkt nu in Brussels, maar Tindersurft nog als hij de gelegenheid heeft. Laatst was hij nog een weekend in Nederland.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X