Alleen leven Reizen

Ik ga op reis en neem mee..

Azië, datingapp , op reis, Plekk , Red Hothead, reis, vakantie
Geschreven door Red_Hothead

…mijn backpack, telefoon, camera, condooms, slippers, héél veel zomerkleding, een stapeltje moed, zeven kleuren schijt in mijn slipje én mijzelf!

“Maar ergens, middenin die chaos, was er ook een hoop liefde. Ik heb me in tijden niet zo geliefd en dankbaar gevoeld als deze afgelopen weken.”
Jaaaa jongens! Daar ga ik dan! Op het moment dat jullie dit lezen zit ik met mijn hoofd in de wolken. Zweef ik richting Azië, Bangkok welteverstaan. Een enkeltje richting de zon. Een enkeltje ja, want mijn terugreis is nog niet geboekt. Niet dat ik van plan ben forever weg te blijven (behalve als ik een heerlijke Australische vent tegenkom, waar ik heimelijk verliefd op word), maar omdat ik nog niet precies weet wanneer ik terug kom. Alles staat dus open.

Wat ik ga doen? Ik ga op zoek naar mezelf, gedrogeerde tijgers knuffelen, harem broeken kopen, mijn lichaamshaar laten groeien, op blote voeten lopen en écht leven in de wildernis. Geintje! Ik ga mezelf hoogstwaarschijnlijk keihard tegenkomen, zal af en toe flink janken van geluk of verdriet, maar ik verwacht vooral héél veel te genieten en te zien!

Zuidoost-Azië is de bestemming en ik ben van plan Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië én de Filipijnen te bezoeken. En heel misschien maak ik een klein uitstapje naar Sydney, waar een vriend van mij zich op dit moment bevindt. Helemaal in mijn uppie dus. Je moet wat wanneer je geen vrienden hebt. Sadness. Geintje natuurlijk, ik heb dit al jaren in mijn hoofd zitten en eindelijk heb ik de ballen (en het geld) weten te verzamelen om gewoon te gaan. Ik heb een enkeltje geboekt en mijn eerste hostel en voor de rest laat ik alles over me heen komen (vooral een boel knappe mannen, hoop ik).

Het afscheid viel wat zwaar, mijn mamsie, zus en één van mijn allerbeste vriendinnetjes brachten me weg. Maar verder voel ik me excited en toch ook zen. Ik geloof dat ik er klaar voor ben, voor zover je dat kan zijn.

De afgelopen tijd was een rollercoaster voor me. De feestdagen, het afscheid nemen van mijn familie en vrienden en ergens tussendoor mijn bedrijf nog even overdragen. Chaos. Maar ergens, middenin die chaos, was er ook een hoop liefde. Ik heb me in tijden niet zo geliefd en dankbaar gevoeld als deze afgelopen weken. De afscheidscadeaus vlogen me om de oren, de knuffels en tranen waren niet aan te slepen en wat een mooie woorden zijn er gezegd! Even leek het alsof de mensen mij net zo’n prachtexemplaar vinden als ik mijzelf vind. Jammer dat hier een reis en afscheid voor nodig zijn, maar dat terzijde.

Nou mensen, ik weet niet wanneer en of ik blogs zal schrijven tijdens mijn reis, maar ik hoop het eigenlijk wel. Blogs in een zomers tintje gegoten. Klinkt hemels toch? Dacht ik ook!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X