Alleen leven Reizen

Ook dit vind ik waardeloos op reis

afknappers balen bedbugs beestjes, datingapp, gesprekken , luizen, Plekk , Red, Red Hothead, reizen , tegenvaller, waar ik tegenaan loop , waardeloos op reis , wakker, wekker
Geschreven door Red_Hothead

Ik ben nog steeds in Maleisië, aan het strand van Langkawi dit keer. Nooit meer naar huis ga ik! Vorige keer schreef ik al over drie dingen waar ik tegen aan ben gelopen tijdens mijn eerste maand backpacken, maar natúúrlijk waren dat niet de enige drie. Ik spaar ze rustig op en deel ze om de zoveel tijd met jullie. Lezen jullie mee?

1. Beestjes

Kakkerlakken, mieren, muggen en vliegen. Ze krioelen over de muren, zoemen om je hoofd, prikken je helemaal kapot of zijn gewoon bizar ranzig! En dat zijn dan nog de beestjes die om je heen leven, maar daarnaast krioelt het in de hostels ook van ander ongedierte waar je mee moet dealen. Wat dacht je van de chlamydia onder de backpackers: bedbugs. Ze verstoppen zich in je backpack, leggen eitjes alsof ze aan het uitsterven zijn en als kers op de taart bijten ze je ook nog even helemaal kapot. Echt, je bent beter af met de echte chlamydia. Om maar niet te spreken van de luizen die krioelen over je hoofdhuid, waardoor je helemaal gek wordt van de jeuk en je hoofdhuid kapot krabt. Helemaal chill!

2. Gesprekken

The exact same conversation, each and every single day. “Waar kom je vandaan?”, “Waar ben je al geweest?”, “Waar ga je nog naartoe?”, “Hoe lang ben je al aan het reizen?”. En dat dan minstens drie keer op een dag. Om doodmoe van te worden. Ja, de mensen zijn geïnteresseerd en dat is leuk, maar kunnen ze niet gewoon vragen of ik al heb kunnen kakken die dag en of er nog geneukt is? Je weet wel, de dingen die er écht toe doen op reis?

3. Wekkers

En dan niet die van jou natuurlijk, die je gewoon netjes meteen uitzet wanneer die afgaat, nee die niet. Die van je kamergenootje in de dorm waar je slaapt. Kan iemand mij uitleggen waarom mensen hun wekker op standje 100 zetten terwijl die telefoon naast hun oor ligt?! En waarom ze hem dan drie keer laten snoozen en als klap op de vuurpijl het licht aandoen rond een uurtje of 6?! Nee? Dat dacht ik al. Joe!

 

Bekijk ook de derde aflevering van Plekk’s Double Blind Datingshow!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X