Relaties Verbroken relatie

Wil hij het uitmaken? 9 signalen die daarop duiden

wil hij het uitmaken, Relatie uitmaken, relatie verbreken, relatie wil verbreken, signalen, tekenen dat je vriend, vriend wil relatie verbreken
Geschreven door Redactie

Wil hij het uitmaken? Mannen kunnen lafaards zijn als het gaat om het uitmaken van een relatie. Daarom stellen ze het gesprek vaak uit, totdat de vrouw uiteindelijk merkt dat er iets niet lekker zit, er toch een discussie ontstaat en zij de relatie verbreekt.

Natuurlijk is iemand dumpen altijd moeilijk, het is ongemakkelijk en er bestaat het risico dat het een heel dramatisch gesprek wordt met veel tranen. En als mannen ergens niet tegen kunnen dan is het wel een huilende (ex) vriendin.

Heb je het gevoel dat er iets niet goed zit, dan is er grote kans dat je vriend aan het twijfelen is over jullie relatie. We hebben 9 dingen op een rijtje gezet die een teken kunnen zijn dat hij jullie relatie liever uit zou willen maken. Zijn minimaal drie hiervan op je vriend van toepassing, ga dan eens een goed gesprek met hem aan.

1. Hij plant niks meer voor jullie tweeën

Misschien was hij vroeger de eerste die suggereerde een weekendje Barcelona of Londen te doen, de eerste die voorstelde een etentje met vrienden te organiseren of plannen te maken voor de feestdagen. Als hij van je af wil, dan zal hij helemaal niet met jullie gezamenlijke toekomst bezig zijn. Jij bent namelijk niet zijn eerste prioriteit.

2. Hij neemt zijn telefoon nooit op

Als hij echt van je houdt, neemt hij wel de tijd voor je. De tijd om even met je te bellen of je een berichtje te sturen. Maar houdt hij niet meer van je, dan vermijdt hij communicatie met jou.

3. Je doet in zijn ogen niks goed

Van de manier waarop je je kleedt tot hoe je hem benauwt (door hem te vragen of hij zin heeft om in het weekend samen naar de film te gaan). Daardoor ga je over alles nadenken voordat je het zegt. Daar is het leven echt te kort voor!

4. Hij gaat vaak wat drinken zonder jou

Weet je nog, die goeie oude tijd? Na het werk hadden jullie eindelijk weer tijd om elkaar te zien. Jullie poeierden vrienden af om maar met zijn tweeën te zijn. Natuurlijk duurt die tijd van vlinders in je buik niet eeuwig. Maar als je nooit meer op de eerste plek komt, als hij je nooit mee vraagt als hij met zijn vrienden wat gaat drinken, dan ziet het er niet best uit. Hij lijkt zijn interesse in je te zijn verloren.

5. Hij flirt openlijk met andere vrouwen

Dit betekent niet bij alle mannen dat ze hun vriendin willen dumpen. Maar als hij daarin van gedrag is veranderd, dan kan dat een teken zijn dat hij zin heeft in een nieuw avontuur.

6. Affectie in het openbaar probeert hij te vermijden

Jullie lopen over straat en jij wil zijn hand vastpakken, maar hij wimpelt die af. Hij wil niet dat anderen zien dat jullie een stel zijn of heeft überhaupt geen zin meer in klef gedoe.

7. Hij wil wel seks met je

Hij is met zijn vrienden naar een café geweest en wil bij thuiskomst wel een vluggertje met jou. Waarschijnlijk heeft dat dan weinig te maken met jou een plezier doen of zijn liefde voor jou tonen. Meer met zijn eigen seksuele verlangens die gestild moeten worden. Hij gebruikt je daar eenvoudigweg voor.

8. Hij doet niet zijn best iets voor je te verbergen

Hij flirt met een serveerster, maakt dubbelzinnige opmerkingen tegen een Facebookvriendin of heeft foto’s op zijn telefoon staan van hemzelf met een lapdanseres op zijn schoot. En hij zou het niet erg vinden als jij die ziet. Dan hoeft hij tenminste niet het vuile werk op te knappen, oftewel jullie relatie te verbreken.

9. Je betrapt hem met een andere vrouw

Tja, dat is dan een duidelijke zaak.

Benieuwd waarom andere stellen uit elkaar gaan? Je leest het in “Waarom ga je écht uit elkaar? 10 mensen vertellen hun echte redenen“.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X