Alleen leven Relaties

Een relatie met vrijheid, samen single zijn!

afstand, taal, strand, samen single, relatie met vrijheid, buitenland, ander land, andere taal, cultuur, dating app, datingapp, kans van slagen, liefde, Plekk, samenwonen, scharrel, seks, summer fling, vakantieliefde, vakantiescharrel, verliefd, barriere, zon, zee
Geschreven door Redactie

Een relatie met vrijheid lijkt me ideaal. De vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Dit is wat ik voor ogen heb:

Ik wildat je een biertje gaat drinken met je vrienden, dat je een kater hebt de volgende dag en dat je me toch vraagt je te vergezellen, omdat je me in je armen wilt sluiten en lekker tegen me aan wilt liggen.

Ik wil’s ochtends in bed met je kletsen, over van alles en nog wat. Maar soms wil ik dat we de rest van de dag onze eigen gang gaan.

Ik wildat je soms met andere vrouwen blijft flirten, maar dat je naar mij terugkomt om je avond goed af te sluiten. Ik wil de vrouw zijn met wie je de liefde wilt bedrijven. En met wie je in slaap wilt vallen.

Ik wildat je me berichtjes stuurt als je uitgaat met je vrienden, dat je me onbelangrijke dingen vertelt, zodat je zeker weet dat ik dan ook aan jóu denk.

Ik wildat we lachen als we met elkaar naar bed gaan. Dat we lachen als we nieuwe dingen uitproberen, die eigenlijk nergens op slaan.

Ik wilmet je fantaseren over het loft van onze dromen, of die mooie woonboerderij, terwijl we weten dat we waarschijnlijk toch nooit gaan samenwonen.

Ik wilvrolijk terugkomen na een goede avond met vrienden. Ik wil dat je dan mijn gezicht pakt, me kust en me ‘s nachts gebruikt als je kussen.

Ik wildat je me vertelt over je reisplannen zonder kop of staart. Ik wil verrast worden, zodat ik zeg: ‘Pak je paspoort, we gaan!’.

Ik wilsamen met jou enge dingen doen. Dingen die ik met niemand anders doe, omdat ik met jou zelfverzekerder ben en je vertrouw.

Ik wildat we met onze vrienden zijn, en dat je me dan aan mijn hand meetrekt naar een andere kamer, omdat je het niet meer uithoudt en seks met me wilt hebben, daar, op dat moment. Ik wil proberen stil te zijn, omdat er oren zijn die ons kunnen horen.

Ik wilmet je eten, en dat we dan over onszelf praten. Ik wil met je in discussie gaan over Amsterdam tegenover Rotterdam, pannenkoeken tegenover pizza, hoge hakken tegenover sneakers.

Ik wildat jij je eigen leven leidt, dat je in een bevlieging besluit een paar weken te gaan reizen. Dat je me hier alleen laat, verveeld en wachtend op dat piepje op mijn telefoon, van een berichtje met jouw naam erbij.

Ik wilniet altijd uitgenodigd worden voor jouw avondjes uit en ik wil jou ook niet altijd uitnodigen voor de mijne. Dan kan ik je er tenminste over vertellen en kan ik de volgende dag ook jouw verhalen horen.

Ik wilmijn twijfels hebben, maar zodra ik met jou in één ruimte ben, wil ik de antwoorden weten.

Ik wildat je me mooi vindt en dat je trots op me bent. Ik wil dat je een arm om me heen slaat op straat, als andere vrouwen naar je kijken.

Ik wilplannen maken terwijl ik niet weet of ze wel gerealiseerd kunnen worden. En dat me dat niets kan schelen.

Ik wileen single leven leiden, maar met jou. Zodat ons leven als stel gelijk staat aan onze single levens van nu, maar dan samen.

Op een dag vind ik je… En zijn we samen single.

In het artikel ‘Een relatie moet niet voelen alsof je opgesloten zit’ lees je wat je kunt doen als je relatie te benauwend is.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X