Mannen Relaties

Vindt hij je echt leuk? De belangrijkste signalen

app , daten, dating app, datingapp, echt voor je gaat , hij vindt je leuk , incheck app, mannen, Plekk , Plekk datingapp ,Plekk-app, relatie, Trendin Checkin , Trending Checkin , Vindt hij je echt leuk
Geschreven door Redactie

Vindt hij je echt leuk? Jullie gaan al een tijdje met elkaar om. Jij vindt hem leuk, lief en knap en bent helemaal in de wolken! En andersom lijkt het ook zo te zijn. Maar je wilt het zeker weten, je hebt geen zin om kostbare tijd te verspillen aan een man die niet helemaal voor jou gaat. Je vraagt het hem, maar misschien is hij niet zo’n prater of weet je niet zeker of hij meent wat hij zegt.

Vindt hij je echt leuk?

We hebben 13 signalen op een rijtje gezet waar je op kunt letten! Signalen die moeilijk te missen zijn en die aantonen dat hij serieus is over jullie relatie! Vindt hij je echt leuk

1. Hij antwoordt snel

Jij stuurt hem een berichtje en nog voor je je telefoon weggelegd hebt, heeft hij al geantwoord. Met een persoonlijk berichtje, met de mededeling dat hij je mist en met de precieze coördinaten waar hij zich op dat moment bevindt en met wie. Voor het geval je naar hem toe wilt komen.

2. Hij luistert naar je

Hij neemt de tijd om echt naar je te luisteren. Luistert hij zelfs naar je tijdens een lange klaag-serenade over die vervelende collega’s van je? Dan weet je dat het goed zit. Mannen houden niet van klagende vrouwen, maar jouw vriend begrijpt dat jij dat doet omdat je hem vertrouwt. Vindt hij je echt leuk dan neemt hij dus die moeite!

3. Hij is betrouwbaar

Ok, het klinkt saai en niet erg sexy. Maar hij houdt zich aan zijn beloftes en komt op tijd op jullie afspraakjes. Nou ja, 10 minuten te laat misschien, maar dat rekenen we goed. Je kunt van hem op aan, hij zal er zijn als je hem nodig hebt. Hij helpt je door achter je te staan als je steun nodig hebt, naast je te staan als je behoefte hebt aan een teamgenoot en voor je te staan als je bescherming nodig hebt.

4. Hij let op de details

Hij leert je goed kennen en weet waar jij wel en niet van houdt. Hij let op de details, weet waar jij gelukkig van wordt: die met de hand opgeschuimde melk op je cappuccino, precies twee keer snoozen nadat de wekker is gegaan of náast elkaar op het terras zitten in plaats van tegenover elkaar. Vindt hij je echt leuk, dan onthoudt hij dit allemaal minutieus!

5. Hij is geduldig

Er is geduld voor nodig om al die details van elkaar te leren kennen. Maar ook geduld wanneer jullie botsende karaktertrekjes hebben of als jullie ergens niet hetzelfde over denken. Geduld om je aan te passen en aardig te blijven, om nuttige discussies te voeren. Lijkt hij altijd begrijpend en kalm te zijn, dan voelt dat voor hem misschien wel anders. Maar dan doet hij zijn best geduldig te blijven en is hij daar blijkbaar goed in.

6. Hij staat open voor nieuwe ervaringen

Als hij echt om je geeft en om jouw geluk, dan vindt hij het fijn om te doen, eten, zien, luisteren, voelen en ervaren waar jij gelukkig van wordt. Door veel ervaringen te delen leert hij je steeds beter kennen. Natuurlijk wil jij dat andersom ook en willen jullie (bijna) elkaars levens leven om elkaar te doorgronden. Na een tijd is jullie band zo sterk dat jullie aan één blik genoeg hebben, maar dat zijn jullie nu nog aan het opbouwen.

7. Hij is eerlijk

Als hij je respecteert is hij eerlijk tegen je. Ook als jullie het ergens niet over eens zijn. Als hij de confrontatie niet uit de weg gaat, maar het op een manier doet dat hij je gevoelens niet kwetst (hij haat het om jou overstuur te zien), dan vindt hij jullie relatie belangrijk. Hij wil graag zo snel mogelijk het issue oplossen. Tegelijkertijd is hij ook eerlijk als hij een foutje heeft gemaakt en is niet bang om zijn verontschuldigingen aan te bieden.

8. Hij verrast je

Je vindt plotseling een lief briefje van hem, een berichtje op je telefoon of een klein kadootje. Het hoeft niet groots te zijn. Gewoon wat lieve, persoonlijke, romantische woorden, waar je vrolijk van wordt of een kleinigheidje waarvan je had laten vallen dat je het zo leuk vond. Geniet van de kleine dingen. Als je later terugkijkt besef je je dat dat eigenlijk de grote dingen in het leven waren!

9. Hij vindt je altijd mooi

Ook als je je pyjama draagt, je oude joggingbroek of je berenpantoffels. Ook als je ‘s ochtends wakker wordt zonder make-up op. Ook als je net gesport hebt, bezweet bent en je haar ziet er niet uit. Want je kunt het echt niet volhouden om er de rest van je leven op en top bij te lopen als hij in de buurt is.

10. Hij denkt niet alleen aan zichzelf in bed

Als jouw date het belangrijk vindt dat jij genoeg aandacht krijgt in bed, dan is dat een goed teken. Het gaat hem er niet om weer een vrouw gescoord te hebben en het gaat hem ook niet alleen om zijn eigen plezier. Een gezonde seksuele relatie waarbij jullie even belangrijk zijn is een belangrijk teken dat hij je respecteert en dat je veel meer voor hem bent dan een scharrel.

11. Hij is trots op je

Probeert hij niet te concurreren met je, maar praat hij met trots over je als hij met anderen praat? Dan is dat een goed teken. En daar hoef je echt geen genie voor te zijn. Hij kan trots zijn op jouw vrolijke manier van lachen, jouw vaardigheid om al die plantjes te laten groeien in je kruidentuin, de sociale manier waarop je met je vriendinnen omgaat, het gemak waarmee jij je fietsband plakt of de smaak van de koffie die je zet.

12. Hij praat over jullie toekomst

Maakt hij plannen voor de toekomst en kom jij daarin voor? Hij heeft het over “als wij volgend jaar naar mijn broers huwelijk gaan” of hij maakt grappen over jullie toekomstige kinderen? Dan heeft hij al besloten dat hij je niet wil laten gaan.

13. Het zegt het gewoon

Als hij zegt dat hij van je houdt en oud met je wil worden, dan meent hij het misschien gewoon. Hij kan dat echt niet voor zich houden!

Vindt hij je echt leuk?

Misschien een beetje veel gevraagd dat hij ze alle 13 scoort! Maar een paar is al een heel goed teken dat hij je echt leuk vindt!

Je hebt al een paar dates achter de rug, en je wilt wel eens weten hoe serieus hij je neemt. Lees dan 5 tekenen dat hij echt iets voor je begint te voelen!”

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X