Daten Seks

Praten over seks, makkelijker met deze hilarische “Zou je liever”-vragen!

praten over seks, Plekk, datingapp,lustopwekkende middelen, beter seksleven, betere seks, erotische vragen, kinky vragen, seksquiz, seksspel, sekswensen, spice up, stoute vragen, zou je liever vragen
Geschreven door Redactie

Praten over seks is voor veel mensen niet eenvoudig. Het kan vooral heel ongemakkelijk zijn, terwijl je toch graag op de hoogte bent van je bedpartners sekswensen. En andersom wil je natuurlijk ook dat die op de hoogte is van jouw voorkeuren. En wat dacht je van jouw rode kaarten? Ook heel belangrijk dat de ander op de hoogte is van wat jij echt niét wilt, toch? Praten over seks

Stoute “zou je liever”-vragen zijn een leuke en uitdagende manier om elkaar na een paar dates een stuk beter te leren kennen. Als je een relatie hebt ken je waarschijnlijk óók niet alle antwoorden van je partner op deze vragen. Het is een speelse en onschuldige manier om jullie te helpen meer open over seks te praten.

De vragen gaan natuurlijk vooral om hypothetische gevallen. Maak het zo kinky als je zelf wilt door de vragen aan te passen naar je eigen smaak. De vragen in dit seksspel gaan van onschuldig en eenvoudig tot iets gewaagder. Heel geschikt om in de slaapkamer te spelen dus. Neem er met zijn tweeën eens rustig de tijd voor en spice up jullie seksleven!

1Zou je liever maagd zijn tot je 40ste, met daarna geweldige seks, of geweldige seks hebben tot je 40ste en daarna nooit meer?

2Zou je liever willen dat ik mijn baas zoen of dat jij mijn baas zoent?

3Zou je liever een complete vreemde, die zeer aantrekkelijk is, voorstellen seks met je te hebben, met het risico afgewezen te worden, of zou je liever seks hebben zo vaak en wanneer jij dat maar wilt, maar met een heel onaantrekkelijk persoon?

4Zou je liever naar bed gaan met iemand die 40 jaar ouder is dan jij of nooit meer seks in je leven hebben?

5Zou je liever in een relatie zitten met een volledig onderdanige partner of een volledig dominante partner?

6Zou je liever verrast willen worden met een paar nieuwe seksspeeltjes of met een paar nieuwe en gewaagde seksstandjes?

7Zou je liever betrapt willen worden tijdens het bedrijven van de liefde door die knappe vriendin (vul naam in) of door Doutzen Kroes?

8Zou je liever de rest van je leven seks willen hebben met één en dezelfde persoon in dezelfde positie in dezelfde slaapkamer of geen twee keer met dezelfde persoon, maar telkens met een ander?

9Zou je liever blind zijn en seks hebben met de meest aantrekkelijke persoon in de wereld, zo vaak als je wilt, of gewoon kunnen zien en de persoon zijn die je nu bent?

10Zou je liever de rest van je leven seks in bed willen hebben of de rest van je leven alleen maar seks buiten de slaapkamer?

11Zou je liever elke dag 5 minuten seksen, dus zonder voorspel, of eenmaal per week een uur of langer seks met elkaar hebben?

12Zou je liever de liefde bedrijven in een parenclub met twintig omstanders of met zijn tweeën op een prachtige plek in de natuur?

13Zou je liever willen dat je partner na een avondje stappen een man of een vrouw mee naar huis neemt voor een trio?

14Zou je liever meespelen in een lesbische of hetero pornofilm?

In het artikel “Praten over seks: hoe doe je dat?” bespreken we hoe je het onderwerp seks bespreekbaar kunt maken.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X