Relaties Seks

Betere seks? Maak je dan niet druk hierom!

bikinilijn , cellulitis, fantastische seks, geweldige seks , niet druk maken, spetterende seks, betere seks, betere sex
Geschreven door Redactie

Betere seks? Spiegel jij je daarvoor ook aan het Hollywood of porno ideaal? Je lichaam moet perfect zijn. Niet alleen slank en in vorm, maar ook goed geschoren en een gladde huid. En aan de seks zelf mag ook niks mankeren. Jullie zouden precies van elkaar moeten weten waar je van geniet, het is allemaal stomend en spetterend, de verschillende standjes wisselen zich om de paar minuten af en jullie bereiken aan het einde tegelijkertijd jullie ultieme hoogtepunt.

Sta je naakt voor een man, dan heeft hij echt wel wat anders aan zijn hoofd dan jouw cellulitis.
Niet zo realistisch natuurlijk. Vaak zijn er ongemakkelijke momenten, het is een rommeltje of gewoon een beetje saai. Het ziet er ook lang niet altijd perfect uit, maar toch is het seks en zolang je ervan geniet is dat prima.

Dus denk aan deze zes tips, de volgende keer als jullie weer met elkaar het bed in duiken:

1

Doe het licht niet uit

Fantastische seks betekent: jezelf volledig laten gaan. En daarom zou je je bewustzijn over oneffenheden of kleine gebreken van je lichaam even opzij moeten zetten. Dat leidt veel te veel af. Door al te beginnen met voorwaarden stellen wat hij wel en niet mag zien, haal je de passie en opwinding weg. Creëer een sexy sfeer en laat jezelf gaan. En denk daarbij niet alleen aan de slaapkamer. Andere plekken in huis of buiten kunnen het erotische spel extra spannend maken. Experimenteer samen op verschillende plekken.

2

Neem het niet te serieus

Hoe relaxter je bent, hoe beter de seks zal zijn. Misschien gaan dingen niet zoals gepland, jullie zijn niet lenig of sterk genoeg voor bepaalde standjes, hij komt te vroeg klaar of je voelt bijna niks als hij je probeert te verwennen. Maar dat is menselijk. Lach erom, het is de realiteit. Probeer gewoon wat anders en geniet van elkaar.

3Vergeet filmseks

Het is allemaal nep en gemanipuleerd. De lichamen, de orgasmes, de frequentie, het kreunen, de stijve op afroep en de prachtige, maar onrealistische orgasmegezichten. Niemand heeft zo seks en dat zou ook maar saai zijn.

Het gaat om de band die jullie op dat moment hebben. Je geniet van het voorspel, maar doet dan even iets verkeerd. Jullie lachen erom, maar dan ineens kun je weer genieten en is het geweldig. Dat is wat seks zo spannend en opwindend maakt.

4Maak je niet druk over je bikinilijn

Dingen waar je niet aan moet denken tijdens seks:

  • Ik hoop dat hij de cellulitis op mijn dijen niet opmerkt.
  • Dom, vergeten mijn bikinilijn bij te werken!
  • Zou hij zien dat mijn linkerborst groter is dan mijn rechter?

In bed zou je zelfverzekerd moeten zijn. Niet alleen omdat je dan veel beter kunt genieten, maar ook omdat dat sexy is voor de ander. En sta je naakt voor een man, dan heeft hij echt wel wat anders aan zijn hoofd dan jouw cellulitis.

5

Probeer iets nieuws

Veel stellen vervallen al snel in een seksroutine. Dat werkt voor jullie, dus dat blijven jullie doen. Altijd dezelfde standjes in dezelfde volgorde, met of zonder muziek, altijd in bed.

Maar seks moet leuk zijn. Wissel regelmatig door nieuwe dingen te proberen. Zo houd je het spannend. Een ander standje, een seksspeeltje, een ochtend verwensessie. Verzin het maar.

6

Overanalyseer niet

Laat je niet afleiden, denk niet teveel na. Verban deze gedachtes:

  • Hij zal wel denken, wat duurt het lang voordat ze klaarkomt.
  • Uhh, deed ik die blowjob eigenlijk wel goed?
  • Hij denkt vast dat ik dik ben.
  • Aaarggg, hij heeft geen orgasme gehad, wat heb ik verkeerd gedaan?

Overanalyseer dus niet en focus op het positieve! Zoals altijd in het leven eigenlijk.

En wees ook niet onzeker over je lichaam tijdens seks. Lees het artikel waaruit blijkt waar mensen zich het meeste zorgen over maken.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X