Reizen Seks

Hij had zijn pet op moeten houden

, datingapp, dorm, flirten , Plekk , Red Hothead, reizen, seks,, datingapp , dorm , dorm , flirten , hostel , jochem myjer, krullen, pet ,Plekk, Red Hothead ,reizen , seks
Geschreven door Red_Hothead

De jongen naast me aan de bar praat met zo’n irritant Brits accent. Ik versta er geen flikker van en wil eigenlijk ook niet persé met hem praten. Ik bestel een wodka en laat mijn ogen over alle andere mensen aan de bar van het hostel glijden. Opgepompte gassies, chicks in zeer weinig kleding en iedereen al behoorlijk van de kaart.

“Hij vindt zichzelf heel wat, ik vind hem ziekelijk arrogant. Maar ik verveel me en ben jong en wil wat.”
Voor ik hier aankwam dacht ik dat ik hier zin in had, om op dit niveau te komen, oppervlakkige gesprekken te voeren en vooral om te dansen. Nu ik hier zit ben ik er niet meer zo zeker van. Ik moet nog minstens vijf wodka drinken wil ik op dit niveau komen.

Naast me zit de Britse gast nog steeds onverstaanbaar tegen me aan te praten. Hij showt zijn spierballen en zegt dat hij met me wil dansen vanavond. ‘Horizontaal zeker’, denk ik bij mezelf. Ik bedank hem vriendelijk en zoek een ander plekje aan de bar.

Waar het de andere avonden zo gezellig was geweest in dit hostel, zo erg valt het me nu tegen. Ik ben te nuchter en de rest is te lam. Ik heb geen zin om op dat level te komen en besluit af te haken. Dan raak ik in gesprek met een gast. Nederlands. Geen lelijke kop, ook geen bijzonder leuke overigens. Hij heeft blonde krulletjes die onder zijn petje vandaan steken. Die pet doet hem goed. We besluiten beide niet mee te gaan met de groep, maar wat drankjes te halen bij de dichtstbijzijnde supermarkt en bij dit hostel te chillen.

Terug bij het hostel trekken we een blikje bier open en ouwehoeren wat. Hij vindt zichzelf heel wat, ik vind hem ziekelijk arrogant. Maar ik verveel me en ben jong en wil wat. Daarnaast zoent hij wel lekker. Prima tijdverdrijf. Hoe arroganter hij doet, hoe meer ik de behoefte krijg hem af te zeiken. Het begint een spelletje te worden en ik ben degene die steeds wint. Natuurlijk.

De biertjes beginnen zijn werk te doen en mijn beeld vertroebeld. De kracht in mijn benen ook en ik voel dat ze de neiging krijgen zich te openen. Ergens gun ik het hem niet, maar ik gun ik het mezelf dan weer wel. Een orgasme is het enige dat deze trieste avond nog zou kunnen redden. Met een beetje geluk vullen zijn praatjes ook gaatjes en zijn we beiden gelukkig aan het einde van de avond.

Hij trekt me overeind en duwt me richting de dorm waarin hij slaapt. Het is redelijk donker binnen en ik zie amper wat. Als een blinde strompel ik achter hem aan. Bij zijn bed staat hij stil , doet zijn pet af en vloekt omdat het bed onder dat van hem bezet is. Hij loopt langs me heen weer naar buiten en ik sta aan de grond genageld. ‘Jochem Myjer’, denk ik. ‘Hij is net de jongere versie van Jochem Myjer’.

Mijn slip, die net nog zo nat was, is op slag droog, ikzelf ben kurkdroog. In en in droog. Droger dan de droogste woestijn. In shock loop ik achter hem aan naar buiten. ‘Je lijkt godverredomme net op Jochem Myjer’, zeg ik tegen hem. ‘Dat vind ik niet echt een compliment, geloof ik’, antwoordt hij. ‘Dat is het ook niet’, zeg ik. Ik loop langs hem heen, zeg geen woord meer, en verdwijn zo snel als ik kan uit de tuin van het hostel. Klotezooi! Hij had zijn pet op moeten houden!

 

Over de auteur

Red_Hothead

Wie ik ben? Een red hothead. Een roodharig heethoofd of een roodharige met een “hot” hoofd. Jij mag kiezen.
Ik neem je graag mee in mijn hersenspinsels, die werkelijk alle kanten op gaan. Behalve de goede. Of nou ja, misschien soms wel.
Op het moment ben ik single. Dat is helemaal niet erg hoor, sterker nog: als ik er alleen al aan denk dat ik moet gaan daten, weet ik niet of ik moet kotsen of huilen van ellende. Of allebei tegelijkertijd. Ik doe dus niet aan daten, maar heel soms bezwijk ik. Meestal na een fles wijn of drie.

“Pale-skinned,
hot-headed,
loud-mouthed,
but kind-hearted.
You’ve got to love your redheaded girl.”

Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg me dan zeker ook via: www.redhothead.wordpress.com of like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Red-Hothead.

Schrijf een reactie

X