Daten Seks

One night stand: hilarische ervaringen!

one night stand, plekk dating app
Geschreven door Redactie

Een one night stand: wat je er ook van vindt, velen van ons hebben het weleens meegemaakt. En ze kunnen een bron zijn van hilarische verhalen! We verzamelden er een aantal die het lezen waard zijn. Heb jij zo’n hilarische nachtje meegemaakt? Laat het ons weten, natuurlijk mag het anoniem!

Barbara

Ik was behoorlijk aangeschoten en begon te dansen met een man die aan de bar stond. Hij bracht me aan het eind van de avond lopend naar huis. Onderweg vertelde hij me dat hij in het flatgebouw waar we op dat moment voor stonden, een trap wist met een luik naar het dak. Daar zouden we kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. We wisten er naar binnen te komen en gingen naar de bovenste verdieping. Daar zat inderdaad een luik, maar… het zat dicht. Achteraf denk ik dat hij dit wist. We hadden toen seks in het trappenhuis van het flatgebouw. Ik weet niet meer hoe hij heet, zelfs niet hoe hij eruit zag, maar het was mega spannend. En oh ja, het belachelijke is, ik val normaal gesproken op vrouwen!

Tamara

Ik ben getrouwd met mijn one night stand, haha. Dat was niet de bedoeling, 1 nachtje is uitgelopen op meer dan 1000. Maar als het goed zit, dan is het de moeite waard om elkaar vaker te zien, toch?!

Jessica

Ik was een jaar of 17, toen ik met een jongen mee naar huis ging, die zei dat zijn ouders niet thuis zouden zijn. We hadden een spannende nacht. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, kon ik mijn jurkje en mijn ondergoed nergens meer vinden. En dat terwijl ik super nodig naar de wc moest. Ik besloot poedelnaakt de gang op te lopen, er zou toch niemand thuis zijn. Daar liep ik recht tegen zijn vader op! Een paar seconden wisten we beiden niet wat we moesten zeggen van verbazing. Ik rende snel terug naar de slaapkamer van die jongen. Niet lang daarna kwam zijn moeder schreeuwend zijn kamer binnen, en daarmee ging ze door terwijl ik mijn kleren bij elkaar zocht en het huis uit rende. Ik krijg nog de rillingen als ik er aan terug denk!

Dewi

Ik heb een keer een one night stand met een man gehad, die ik die avond had leren kennen. Hij was heel teder, maar begon ineens te huilen. We waren nog volop bezig in mijn slaapkamer! Ik vroeg hem wat er aan de hand was. Hij vertelde dat hij steeds aan zijn ex moest denken! Tja, toen waren we meteen klaar, alle spanning was vervlogen! Ik heb hem gevraagd meteen te vertrekken. Ik heb er best begrip voor hoor, relaties die uitgaan, dat kan heel emotioneel zijn. Maar op die manier heb ik er natuurlijk niks aan!

Karen

Vorig jaar heb ik een reis door Zuid-Amerika gemaakt. Daar ontmoette ik een Braziliaan, die alleen maar Portugees sprak. Een hele aantrekkelijke man, waar ik verbaal totaal niet mee kon communiceren. Gelukkig werkte onze lichaamstaal wel. We belandden bij hem in bed en het was best wel ok. Achteraf vond ik het grappig dat je ook zonder elkaars taal te spreken toch zoiets kan doen.

Anna

Ik werd wakker omdat hij plotseling heel indringend fluisterde: “Sh*t! Mijn vader zou pas veel later thuiskomen!”. Hij vroeg me me in zijn ‘walk-in closet’ te verstoppen. Ik was volledig naakt en mijn kleren lagen ergens in de woonkamer. Ik stribbelde nog wat tegen, maar hij hield vol. Uiteindelijk heb ik dat maar gedaan. Ik hoorde hem met zijn vader praten, en ik zat al met al bijna een uur in die kast. Echt heel ongemakkelijk. Toen hoorde ik die jongen gewoon het huis uit gaan, terwijl zijn vader daar in huis rondscharrelde! “Hoe kom ik hier ooit weg?”, dacht ik steeds. Ik raakte bijna in paniek. Toen besloot ik zijn kleren aan te trekken, ik zat immers in zijn kledingkast! Niet lang daarna rende ik in een XXL T-shirt, een korte broek en een vest door het huis, de deur uit naar mijn auto, en scheurde weg. Zijn vader riep me nog na: “Wie in g***naam ben jij??!!”

Een one night stand is niet altijd verandig, maar in deze situaties kan een one night stand goed voor je zijn!

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X